Matkatavoitteille optimoidut Maksimitulokset-kampanjat – aloitusopas

Matkatavoitteille optimoidut Maksimitulokset-kampanjat ovat tuloskeskeisille hotellimainostajille helpoin tapa mainostaa kaikissa Googlen palveluissa. Kun käytät matkatavoitteille optimoitua Maksimitulokset-kampanjaa, voit tavoittaa hotellivieraita ja saada entistä enemmän varauksia Googlen kaikkien mainoskanavien ja mainosinventaarien kautta yhdellä helposti luotavalla kampanjalla. Mainostajat voivat helposti luoda majoituspaikkakohtaisia elementtiryhmiä ja maksimoida tulokset Google Adsin avulla. Lue lisää matkatavoitteille optimoiduista Maksimitulokset-kampanjoista.

Ennen kuin voit luoda matkatavoitteille optimoidun Maksimitulokset-kampanjan, sinun on linkitettävä Google Ads ‑tili Hotel Centeriin tai luotava hotellisyöte Google Adsissa.

Ohjeet

Hotel Centerin ja Google Adsin linkittäminen tai hotellisyötteen luominen Google Adsissa

Voit linkittää Hotel Center ‐syötteesi, jotta majoituspaikkalistojen ja elementtien lisääminen kampanjaan olisi helpompaa. Näin sinun ei tarvitse lisätä tai etsiä majoituspaikkoja manuaalisesti.

Ennen kuin linkität Hotel Centerin ja Google Adsin:

• Hotel Centerin linkitys matkatavoitteille optimoituun Maksimitulokset‐kampanjaan on tällä hetkellä käytettävissä vain sellaisilla tileillä, joilla on enintään 100 hotellia. Jos Hotel Center ‐tililläsi on yli 100 majoituspaikkaa, et voi käyttää linkitettyä Hotel Center ‐tiliä matkatavoitteille optimoidussa Maksimitulokset-kampanjassa.
    • Jos sinulla on yli 100 majoituspaikkaa, jotka haluat linkittää Hotel Center ‐tililtäsi, käytä Google Hotel APIa.

Lue lisää Hotel Centerin ja Google Adsin linkittämisestä.

Hotellisyötteen luominen

Voit luoda hotellisyötteen Google Adsissa käyttämällä hotellivalitsinta tai Google Mapsin URL-osoitteita.

Hotellisyötteen luominen hotellivalitsimen avulla

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Valitse Bisnesdata.
  3. Klikkaa Datasyötteet-sivulta pluspainiketta Add ja valitse sitten avattavasta valikosta Hotellisyöte.
  4. Luo hotellisyöte klikkaamalla Valitse hotellit kartalta.
  5. Klikkaa Valitse hotellit.
  6. Hae ja valitse hotellit.
  7. Lisää nimi Nimeä datasyöte ‐kenttään.
  8. Klikkaa Tallenna.
  9. Kun kaikki majoituspaikkasi on valittu ja datasyöte on nimetty, klikkaa Käytä.
Huom. Kun olet ottanut muutokset käyttöön, voit palata luomaan uuden matkatavoitteille optimoidun Maksimitulokset-kampanjan.

Hotellisyötteen luominen Google Mapsin URL-osoitteiden avulla

1. Aloita lataamalla hotellisyötemalli (CSV).
  2. Poista esimerkki-URL-osoitteet mallista.
  3. Etsi Google Mapsista hotelli, jonka haluat sisällyttää syötteeseen.
  4. Kopioi URL-osoite (selaimen hakukentästä) ja liitä se malliin.
    • Huom. Tarkista, että URL-osoite vastaa kyseistä hotellia. Hotellin nimen (vain kyseisen hotellin nimen, ei hotellilistan) pitäisi näkyä vasemmalla.
  5. Toista vaiheet 3 ja 4 jokaisen syötteeseen lisättävän hotellin osalta.
  6. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  7. Valitse Bisnesdata.
  8. Klikkaa Datasyötteet-sivulta pluspainiketta Add ja valitse sitten avattavasta valikosta Hotellisyöte.
  9. Valitse Lataa lista hotelleista.
  10. Lataa lista avaamalla Valitse lähde ‑valikko.
  11. Importoi syötteesi Google Sheetsiin TAI lataa CSV-tiedosto.
    • Näin voit käyttää Google Sheetsiä lähteenä:
      1. Importoi CSV-tiedosto Google Sheetsiin ja jaa se kumppanin tilille (joka näkyy varoitusilmoituksessa).
      2. Klikkaa Linkitä Google Sheets ‐taulukko ja lisää sitten linkki aiemmin luotuun taulukkoon.
    • Voit myös lähettää CSV-tiedoston suoraan jollakin seuraavista siirtoprotokollista: HTTP, HTTPS, FTP tai SFTP.
  12. Klikkaa Käytä.