Lägga till ytterligare tillgångsgrupper (hotell) i din Performance Max-kampanj för resemål

Performance Max-kampanjer för resemål är det enklaste sättet för resultatstrategiska hotellannonsörer att visa annonser i alla Googles tjänster. Med Performance Max-kampanjer för resemål kan du nå hotellgäster och generera fler direktbokningar i Googles alla annonseringskanaler och annonsutrymmen med en enda enkel konfiguration. Läs mer om Performance Max-kampanjer för resemål

Efter att du har skapat en Performance Max-kampanj för resemål kan du välja bland tre alternativ för att lägga till ytterligare tillgångsgrupper (hotell) i kampanjen. Observera att du inte kan använda kopieringsfunktionen för att kopiera tillgångsgrupper från en Performance Max-kampanj för resemål till en annan.

Viktigt
Om du redan har länkat ett Hotel Center-konto till ditt Google Ads-konto kan du läsa om hur du lägger till tillgångsgrupper via Hotel Center för att lägga till tillgångsgrupper i din kampanj.
Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.

Lägga till tillgångsgrupper via Google Ads

1. Logga in på ditt Google Ads-konto, klicka på verktygsikonen Tools Icon och sedan på Företagsinformation.
  2. Välj hotellegendomsflödet som du vill redigera på sidan Dataflöden.
    • Obs! Hotellegendomsflöde identifierar de dataflöden som du har skapat för Performance Max-kampanjer för resemål.
  3. Klicka på plusknappen Add och välj ett av följande två alternativ för att lägga till egendomar i ett flöde:
    • Ladda upp en lista över hotell. Läs mer om hur du laddar upp en lista
    • Välj hotell på en karta.
      • Sök efter ett hotell med dess namn och plats.
      • Välj hotellet du vill lägga till. Klicka på Spara.
  4. Leta reda på avsnittet Kampanjer som använder detta flöde och välj kampanjen som ska uppdateras. När du har valt en kampanj kommer du tillbaka till sidan Tillgångsgrupper för den valda kampanjen.
    • Viktigt! Du måste slutföra det här steget för att kunna fortsätta lägga till tillgångsgrupper via Google Ads. Du måste lägga till dina nya tillgångsgrupper (hotell) i dina kampanjer.
  5. Klicka på Skapa alla i meddelandepanelen högst upp eller klicka på plusknappen Add.
    • Om du klickar på Skapa alla fylls de nya tillgångsgrupperna automatiskt så att du kan redigera dem efter behov.
    • Om du klickar på plusknappen Add måste du skapa de nya tillgångsgrupperna för egendomar en i taget med alternativet Länka egendom. Om det finns flera nya tillgångsgrupper ska du upprepa det här steget tills du har skapat alla nya tillgångsgrupper.
    • Obs! Googles AI väljer automatiskt en resespecifik målgruppssignal för varje ny tillgångsgrupp. Dessa målgrupper har sitt namn efter hotellet och blir synliga när tillgångsgrupperna har skapats.
  6. Klicka på Spara.

Lägga till tillgångsgrupper via Hotel Center

Du kan även använda dina länkade Hotel Center-konton för att lägga till hotell via Hotel Center.

1. Klicka på Kontoinställningar i ditt Hotel Center-konto.
  2. Leta reda på Google Ads-kontot som ditt dataflöde är länkat till i avsnittet Google Ads-länkar och klicka på Hantera länk.
  3. Välj Endast vissa egendomar och ladda ned den befintliga listan över egendomar.
  4. Efter att du har laddat ned egendomslistan lägger du till nya egendomar och laddar upp den uppdaterade listan.
  5. Klicka på Skicka när den nya filen har laddats upp och klicka sedan på Uppdatera.
  6. Gå tillbaka till Google Ads, välj den Performance Max-kampanj för resemål som använder flödet och följ steg 5 och 6 i avsnittet Lägga till tillgångsgrupper via Google Ads.

Läs om hur du hanterar en befintlig länk från Hotel Center