Your guide to conversion modeling

Waar Google conversiemodellering gebruikt

Wanneer conversies via verschillende apparaten plaatsvinden

Conversies via verschillende apparaten worden gemodelleerd om rekening te houden met gebruikers die het traject starten op het ene apparaat met een advertentie-interactie en de conversie afronden op een ander apparaat. Meer informatie over conversies via verschillende apparaten

Voor conversiewaarden gebruiken we de waarden van uw waargenomen conversies om de waarde van een gemodelleerde conversie te voorspellen. Meer informatie over attributiemodellen en conversiewaarde

Als cookies beperkt of niet toegestaan zijn

Conversiemodellering kan in de volgende situaties onder specifieke voorwaarden worden gebruikt:

Als apparaat-ID's niet beschikbaar zijn

Als conversietrajecten waarvan apps deel uitmaken niet kunnen worden gemeten omdat apparaat-ID's niet zijn toegestaan (bijvoorbeeld op verkeer waarop ATT van invloed is), worden conversies gemodelleerd op basis van uw toegestemde of historische mobiele verkeer, platform-API's zoals SKAdNetwork en verzamelde ID's. Meer informatie over het beleid voor app-trackingtransparantie (ATT) van Apple We gebruiken de IDFA niet voor gebruikers die geen toestemming hebben gegeven. In plaats daarvan gebruiken we verzamelde ID's en modellering om het beste beeld te bieden.

Opmerking over SKAdNetwork: De Google Analytics voor Firebase-SDK ondersteunt conversies bijhouden met SKAdNetwork van Apple en laat Google en deelnemende externe adverteerders een app-installatie toeschrijven, ook als de IDFA niet beschikbaar is. De SDK wordt automatisch geïntegreerd met SKAdNetwork, het framework van Apple voor de meting van installatieconversies dat voldoet aan de nieuwe privacymaatregelen. Als u Google Analytics voor Firebase gebruikt, worden uw apps automatisch geregistreerd voor SKAdNetwork-attributie, zodat u Eerste keer geopend-conversies kunt meten. Meer informatie over best practices voor iOS-app-campagnes

Opmerking:Imports van offline conversies en gebruikersaccounts met onvoldoende wekelijkse conversies bevatten mogelijk geen gemodelleerde conversies.