Matkatavoitteille optimoidut Maksimitulokset-kampanjat – aloitusopas

Matkatavoitteille optimoitu Maksimitulokset-kampanja on tavoitteisiin perustuva monikanavainen kampanja, jonka tarkoituksena saada lisää suoria hotellivarauksia. Googlen tekoälyn avulla yritykset voivat tavoittaa oikeat potentiaaliset asiakkaat Googlen kaikissa mainoskanavissa ja koko mainosinventaarissa helposti.

Tärkeimmät ominaisuudet

• Käytä esitäytettyjä mainoselementtejä (kuvia, otsikoita, kuvauksia ja URL-osoitteita).
  • Mainostaa majoituspaikkaan liittyvissä hakutuloksissa.
  • Mittaa tuloksia majoituspaikkakohtaisen raportoinnin avulla.
  • Käytä kohdistuksessa sinulle tehtyjä yleisöjä koskevia matkailuaiheisia vihjeitä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit auttaa käyttäjiä ottamaan Maksimitulokset-kampanjan käyttöön hotellimainonnassaan.

Sisällys:

Hyödyt

• Löydä lisää vieraita ja kasvata asiakaskuntaasi. Matkatavoitteille optimoitujen Maksimitulokset-kampanjoiden tarkoituksena on auttaa erityisesti hotelleja saamaan liikennettä sivustolleen ja yöpyjiä huoneisiinsa. Se laajentaa tavoittavuutta helpottamalla uusien mainosmuotojen ja mainosinventaarien lisäämistä ja käyttämällä automaattista kohdistusta uusien potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseen, jotka etsivät juuri sinun hotellisi tyyppistä majoituspaikkaa. Näin saat mahdollisuuden tavata potentiaalisia asiakkaita, joiden et edes tiennyt olevan markkinoilla.
  • Helppo määritys. Googlen tekoäly ehdottaa viestejä, kuvia, URL-osoitteita ja muita elementtejä jokaiselle majoituspaikalle, jota aiot mainostaa, ja kerää niitä elementtiryhmiin. Sinä päätät, mitkä viestit ja sisällöt edustavat parhaiten kutakin majoituspaikkaa. Voit myös asettaa kullekin kampanjalle budjettikynnyksen ja varaustavoitteet.
  • Helppo ylläpito. Se hallinnoi kaikkia yksityiskohtia automaattisista hintatarjouksista mainosten jakautumiseen mainosinventaarien välille ja parhaiten toimivan sisällön valintaan potentiaaliselle vieraalle. Näin voit saavuttaa varaustavoitteesi budjettisi rajoissa. Googlen tekoälyn avulla kampanja- ja hintatarjoustiedot on myös helppo skaalata ilman ylimääräistä vaivaa.
  • Helppo ymmärtää. Matkatavoitteille optimoiduissa Maksimitulokset-kampanjoissa on saatavilla vain yrityksesi kannalta tärkeät mittarit. Yksinkertaista majoituspaikkakohtaista raportointia käyttämällä voit seurata ja jakaa kampanjasi tuloksia erikseen kunkin toimipaikan osalta.

Missä mainokset näkyvät?

Maksimitulokset-kampanjoiden mainokset näkyvät kaikissa Googlen kanavissa, esimerkiksi YouTubessa, Display-verkostossa, Haussa, Discoverissa, Gmailissa, Mapsissa ja Travelissa. Matkatavoitteille optimoitujen Maksimitulokset-kampanjoiden yhteydessä käytetään lisäksi majoituspaikkatermien älykästä kohdistusta Haussa, mikä tuo kampanjoille lisätavoittavuutta.

Kampanjan luonti

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa pluspainiketta Add ja valitse Uusi kampanja.
  5. Valitse kampanjan tavoitteeksi Myynti.
    • Huom. Hotellinvalintamoduuli käynnistyy matkatavoitteille optimoiduissa Maksimitulokset-kampanjoille, kun valittuna on Myynti-tavoitteet tai Ilman tavoitekohtaista opastusta ‑tavoite, mutta Myynti-tavoitteen käyttäminen on suositeltu paras käytäntö. Muut tavoitetyypit eivät ole tällä hetkellä yhteensopivia.
  6. Vieritä alas ja valitse ostokonversiotavoitteet.
    • Paras käytäntö: Kampanjassa voi olla muita tavoitteita, kuten puhelut tai liidit. Suosittelemme kuitenkin käyttämään vain ostotavoitteita matkatavoitteille optimoiduissa Maksimitulokset-kampanjoissa.
    • Huom. Toimipistekäynti‐tavoitteet eivät ole yhteensopivia matkatavoitteille optimoitujen Maksimitulokset-kampanjoiden kanssa.
  7. Valitse Jatka.
  8. Valitse kampanjatyypiksi Maksimitulokset ja valitse sitten Mitä mainostat? ‐osiosta Hotellit.
  9. Valitse haluamasi hotellisyötteen lähde. Matkatavoitteille optimoitua Maksimitulokset-kampanjaa luodessasi voit valita hotellit seuraavilla tavoilla:
    • Vaihtoehto 1: Valitse aiemmin luotu datasyöte tai luo uusi datasyöte Google Ads ‐kampanjan luonnin yhteydessä. Tällöin voit valita hotelleja hotellivalitsimesta.
    • Vaihtoehto 2: Linkitä Hotel Center (suositus, jos sinulla on oma Hotel Center ‑tili).
      Voit linkittää matkatavoitteille optimoidun Maksimitulokset-kampanjan Hotel Center ‑tiliisi. Hotel Center ‐tililtä voit valita linkitettävät majoituspaikat (enintään 100 majoituspaikkaa, joilla on eri sijainnit, kuvat ja viestit), joita käytetään matkatavoitteille optimoidussa Maksimitulokset-kampanjassa. Muista seuraavat seikat:
      • "Käytä Hotel Center ‐tilisi hotelleja" on vain sellaisten mainostajien käytettävissä, jotka ovat linkittäneet Google Ads ‐tilin Hotel Center ‐tiliin. Lue lisää tilien linkittämisestä.
      • Jos Hotel Center ‐tililläsi on yli 100 majoituspaikkaa, voit valita niistä enintään 100, kun linkität tilin Google Adsiin. Muuten et voi käyttää linkitettyä Hotel Center ‐tiliä matkatavoitteille optimoidussa Maksimitulokset-kampanjassa.
      • Voit yhdistää useita Hotel Center ‐tilejä yhteen Google Ads ‐tiliin.
      • Et voi yhdistää samaa Hotel Center ‐tiliä samaan Google Ads ‐tiliin useita kertoja.
      • Lue lisää Google Ads ‐tilin ja Hotel Center ‐tilin välille luodun yhteyden ylläpitämisestä.
    • Vaihtoehto 3: Joukkolataa hotelleja Google Mapsin URL-osoitteiden avulla.
      Hotellimainostajat, joilla ei ole linkitettävää Hotel Center ‑tiliä tai jotka eivät käytä lähteenä Googlen hotellidatasyötettä, voivat myös luoda hotellisyötteen käyttämällä Google Mapsin URL-osoitteita. Lue lisää siitä, miten voit luoda hotellisyötteen Google Mapsin URL-osoitteiden avulla.
      • Huom. Kun kampanja on julkaistu, valittua datasyötettä ei voi muuttaa, mutta voit lisätä tai poistaa hotelleja päivittämällä syötteet.
  10. Nimeä kampanja ja klikkaa Jatka.
  11. Valitse ponnahdusikkunasta "tallennettu luonnos" tai luo uusi kampanja klikkaamalla Aloita uusi.
  12. Lisää kampanjan Budjetti ja hintatarjoukset ‐tiedot ja klikkaa Seuraava.
  13. Valitse Kampanja-asetukset-sivulta Sijainnit, jotka haluat tavoittaa. Valitse sitten kohdekieli.
    • Huom. Matkatavoitteille optimoiduille Maksimitulokset-kampanjoille kannattaa valita vain yksi kohdekieli. Jos kohdekieliä on useita, Google luo automaattiset tekstielementit ensimmäiseksi lisätyllä kielellä.
  14. Suosittelemme poistamaan Automaattisesti luodut elementit ‑kohdasta merkinnän lopullisen URL-osoitteen kentästä, jos verkkotunnuksessasi on useampi kuin yksi majoituspaikka.
    • Huom. Jos verkkotunnuksessasi on yksi majoituspaikka tai käytät kohdistuksessa kaikkia verkkotunnuksessa olevia majoituspaikkoja, suosittelemme jättämään "Lopullisen URL-osoitteen laajennus" ‑ruudun valituksi.
  15. (Valinnainen) Siirry Lisää asetuksia ‑kohtaan, lisää alkamis- ja päättymispäivä ja klikkaa Seuraava.
  16. Klikkaa Oletuslogo-sivulla + Logo, niin voit lisätä logon, jota voidaan käyttää oletuksena kaikissa kampanjasi hotelleissa.
    Huom. Voit halutessasi ohittaa logon kampanjassasi tällä tasolla. Voit lisätä tai muokata logoja elementtiryhmäkohtaisesti myöhemmin kampanjan luomisen aikana tai sen jälkeen.
    Kuva käyttöliittymän kohdasta, jossa voi valita oletuslogon Maksimitulokset-kampanjalle
  17. Klikkaa ensin Tallenna ja sitten Seuraava.
  18. Klikkaa Elementtiryhmät-sivulta Muokkaa, jos haluat tehdä muutoksia mihin tahansa automaattisesti täytettyyn elementtiryhmään.
    • Ponnahdusikkunan vasemmasta paneelista voit muokata elementtiryhmän nimeä, laskeutumissivun URL-osoitetta, videoita ja muita elementtejä.
    • Huom. Googlella on kuvia useista hotelleista, ja mainostajat voivat aina lisätä kuvia myös itse. Joissain tapauksissa Google ei ehkä pysty hakemaan kuvia. Tällöin mainostajat voivat ladata kuvia itse tai hakea kuvia verkkosivustoltaan tai somesivustoilta.
    • Googlen tekoäly sisällyttää nyt kuhunkin elementtiryhmään sinulle tehtyjä yleisöjä koskevia matkailuaiheisia vihjeitä, ja voit muokata niitä luomalla uuden persoonan tai vaihtamalla aiemmin luotuun persoonaan. Tulosten parantamiseksi yleisövihjeitä lisätään automaattisesti kullekin valitulle majoituspaikalle käyttämällä Googlen hotellidataa (sijainti, mukavuudet, tähtiarvio).
    • Lue, miten voit lisätä elementtiryhmiä.
      Kuva käyttöliittymän kohdasta, jossa voi lisätä elementtiryhmiä Maksimitulokset-kampanjaan
  19. Klikkaa ensin Tallenna ja sitten Seuraava.
  20. Lisää Elementit-sivulle haluamasi laajennukset. Lisää laajennuksia ‐kohtaan voi lisätä liidilomake-elementtejä, sisältöpoimintoja, hintoja, tarjouksia ja huomiotekstejä. Klikkaa Seuraava.
    Kuva käyttöliittymän kohdasta, jossa voit lisätä elementtejä Maksimitulokset-kampanjaan
  21. Tarkista kampanjasi ja valitse sitten Julkaise kampanja.
    • Huom. Jos jokin kenttä ei ole käytettävissä prosessin aikana, näet virheilmoituksen Tarkista kampanjasi ‐sivulla.

Usein kysyttyä

Matkatavoitteille optimoitu Maksimitulokset-kampanja vs. tavallinen Maksimitulokset-kampanjat

1. Voivatko mainostajat käyttää matkatavoitteille optimoituja Maksimitulokset-kampanjoita ja tavallisia Maksimitulokset-kampanjoita yhdessä?

On teknisesti mahdollista käyttää sekä tavallista Maksimitulokset-kampanjaa että matkatavoitteille optimoitua Maksimitulokset-kampanjaa, joiden kohdistusalue ja kohdekieli ovat samat. Emme kuitenkaan suosittele tätä. Kampanjat kilpailevat keskenään ja voivat toimia odottamattomalla tavalla. Mainostajat voivat lisätä matkatavoitteille optimoituihin Maksimitulokset-kampanjoihin elementtiryhmiä, jotka eivät ole majoituspaikkakohtaisia, jolloin ne toimivat täsmälleen samoin kuin tavallisissa Maksimitulokset-kampanjoissa.

Matkatavoitteille optimoitu Maksimitulokset-kampanja ja tavallinen Maksimitulokset-kampanja voivat olla käynnissä samaan aikaan, jos niillä on eri kohdistusalueet tai kohdekielet.

Kampanjan määrityksen parhaat käytännöt

1. Kuinka monta kampanjaa mainostajan kannattaa luoda?

Kampanjoiden määrä tulisi päättää seuraavien kriteereiden perusteella:

• Onko majoituspaikoillasi erilliset, omat budjetit tai erilliset ROI-tavoitteet
    • Näkyvätkö kampanjat eri kielillä
    • Tarvittavien elementtiryhmien määrä. Kampanjassa voi olla tällä hetkellä enintään 100 elementtiryhmää (mittauskokonaisuutta).
  2. Miten kampanjoita kannattaa julkaista parhaita tuloksia tuottavilla ja tärkeimmillä markkinoilla?

Matkatavoitteille optimoitujen Maksimitulokset‐kampanjoiden on saatava riittävästi liikennettä, jotta ne voivat tuottaa merkityksellisiä tuloksia. Suosittelemme mainostamaan sellaisilla markkinoilla ja sellaisia hotelleja, joiden nykyinen liikenne ja tulokset ovat lähellä odotuksiasi.
  3. En omista Hotel Center ‑tiliäni. Miten voin tarkistaa, että konversioseuranta on otettu oikein käyttöön ja että konversioita käynnistyy mainostamieni majoituspaikkojen yhteydessä?

Mainostajien kannattaa tarkistaa, että hotellivälilehdellä näkyvän varauslinkin URL-osoitteen klikkaaminen saa aikaan konversioita. Jos konversioseurantaa ei ole otettu oikein käyttöön, kampanja ei toimi optimaalisesti.
  4. Kun luon uutta tai muokkaan aiemmin luotua matkatavoitteille optimoitua Maksimitulokset-kampanjaa, voinko kopioida elementtiryhmiä toisesta matkatavoitteille optimoidusta Maksimitulokset-kampanjasta, jos tarkoituksena on käyttää samoja majoituspaikkoja?

Valitettavasti et. Voit kuitenkin tehdä jommankumman seuraavista:

Vaihtoehto 1: Jos olet luomassa uutta kampanjaa, voit luoda elementtiryhmiä joko käyttämällä aiemmin luotua hotellisyötettä tai luomalla uuden syötteen.

Vaihtoehto 2: Jos olet muokkaamassa nykyistä kampanjaa, lue lisää elementtiryhmien (hotellit) lisäämisestä matkatavoitteille optimoituun Maksimitulokset-kampanjaan.

Tulosten tarkistaminen

1. Milloin kannattaa aloittaa matkatavoitteille optimoitujen Maksimitulokset-kampanjoiden tulosten tarkistaminen?

Jotta järjestelmällä on riittävästi dataa kampanjoiden kohdistamiseen ja optimointiin, suosittelemme odottamaan vähintään kuusi viikkoa ennen tulosten tarkistamista. Lue lisää kampanjoiden optimoinnista Maksimitulokset-tavoitteelle.