Voice-over aan een videocampagne toevoegen

Voice-over in Google Ads is een handige, kosteloze manier voor bestaande videoadverteerders om een hoogwaardige, levensechte voice-over van tekst-naar-spraak toe te voegen aan de itembibliotheek van Google Ads.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een voice-over toevoegt aan een videocampagne.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Gedeelde bibliotheek.
  3. Klik op Componentbibliotheek.
  4. Klik op de plusknop en op Video.
  5. Klik op Voice-over toevoegen.
    • U kunt voor een bestaande video in de Itembibliotheek een voice-over toevoegen. Kies een video, klik rechtsboven op de knop en klik op Voice-over toevoegen.
  6. Selecteer een bronvideo.
    • U kunt een bronvideo op YouTube kiezen of een bronvideo in Google Ads.
    • De video mag maximaal 140 seconden duren.
  7. Klik op Video verbeteren.
  8. Geef uw voice-over op in het tekstvak Voice-overberichten. U kunt maximaal 5 voice-overs toevoegen. Elk voice-overbericht mag maximaal 150 tekens lang zijn. Klik voor elke nieuwe voice-over op + Bericht toevoegen.
    • U kunt de begintijden van de berichten in de video instellen. Uw voice-overberichten mogen elkaar niet overlappen, dus uw volgende voice-over begint pas als de huidige is afgelopen.
    • Scroll van rechts naar links langs de videovolumebalk om het videovolume te bewerken. Het videovolume is standaard ingesteld op 80%.
      • Klik op de videoafbeelding onder Geselecteerde video om een voorbeeld van de video te bekijken.
    • U kunt het stemtype selecteren door op de dropdownknop 'Een stemtype selecteren' te klikken. U kunt kiezen uit 7 opties voor Amerikaans-Engels en 2 opties voor alle andere talen.
      • U kunt voor de taal van de stem een keuze maken uit een van de momenteel ondersteunde talen, waaronder Engels-VS, Engels-VK, Engels-IN, Engels-AU, Hindi, Frans, Spaans, Indonesisch, Maleisisch, Mandarijn, Filipijns, Koreaans en Zweeds
    • Scroll van rechts naar links langs de videovolumebalk om het voice-overvolume te bewerken.
    • U kunt een voorbeeld van de gemaakte video met voice-over bekijken door op Voorbeeld laden te klikken. Het kan een paar minuten duren voordat het voorbeeld is geladen.
  9. Als u tevreden bent met de voice-over en het bericht, klikt u op Video maken.
  10. Geef een titel voor uw video met voice-over op. Er wordt ook automatisch een naam voor de video gegenereerd.
  11. Klik op Video uploaden om de video te uploaden naar een YouTube-kanaal.
  12. Zie Een video maken met de itembibliotheek (stap 11-13) om het instellen van uw video af te ronden.