Om kombinationsrapporten för responsiva sökannonser

Kombinationsrapporten visar alla annonskombinationer som har skapats utifrån dina responsiva sökannonser. Du kan se vilka exponeringar dina responsiva sökannonser får och vilka som är de vanligaste tillgångskombinationerna som visas.

Innan du börjar

För att se kombinationsrapporten måste du skapa en responsiv sökannons. Läs mer om responsiva sökannonser

Använd inte kombinationsrapporten för att skapa statiska versioner av responsiva sökannonser, eftersom vi inte kan garantera att de ger samma resultat som annonserna. Responsiva sökannonser använder realtidssignaler för att generera annonser som ger bästa möjliga resultat.

Om du vill jämföra tillgångar i din responsiva sökannons kan du även använda tillgångsrapporten. Läs mer om tillgångsrapporten för responsiva sökannonser

Så fungerar det

Så här läser du kombinationsrapporten för responsiva sökannonser:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Annonser och tillgångar i menyn för underordnad sida till vänster.
  3. Klicka på Annonser.
  4. Leta reda på den responsiva sökannonsen du vill kontrollera och klicka på Visa uppgifter om tillgångar under annonsens namn.
  5. Klicka på fliken Kombinationer i menyn högst upp.