Om kombinasjonsrapporten for responsive søkeannonser

I rapporten om kombinasjoner vises alle annonsekombinasjonene som er opprettet ut fra de responsive søkeannonsene dine. Du kan sjekke hvor mange visninger du oppnår med de responsive søkeannonsene, og se hvilke elementkombinasjoner som vises oftest.

Før du begynner

Du må opprette en responsiv søkeannonse før du får se kombinasjonsrapporten. Finn ut mer om responsive søkeannonser

Du bør ikke bruke kombinasjonsrapporten som utgangspunkt for å opprette statiske versjoner av responsive søkeannonser, ettersom det ikke er noen garanti for at resultatene blir tilsvarende de du oppnår med annonsene dine. I responsive søkeannonser brukes sanntidssignaler for å generere annonser du kan oppnå best mulig resultater med.

Du kan også sammenligne elementer i de responsive søkeannonsene dine med elementene i elementrapporten. Finn ut mer om elementrapporten for responsive søkeannonser

Slik fungerer det

Slik kan du åpne kombinasjonsrapporten for responsive søkeannonser:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og elementer i undersidemenyen til venstre.
  3. Klikk på Annonser.
  4. Finn den responsive søkeannonsen du vil kontrollere, og klikk så på Se informasjon om elementene under navnet på annonsen.
  5. Klikk på Kombinasjoner-fanen i menyen øverst.

Linker til beslektet innhold