Om Insights Finder

Insights Finder betatestas för närvarande. Kontakta din Google-kontorepresentant och fråga om du är kvalificerad att använda Insights Finder.

Insights Finder hjälper dig att upptäcka trender, förstå din målgrupp och hitta sätt att nå målgruppen med nya marknadsföringsstrategier. Planeringsansvariga kan använda Insights Finder för att fatta beslut om medieplaner och ta hjälp av datadrivna insikter för att ta fram mer relevanta målgruppsstrategier och annonsmaterial.

Get to know your audience with Insights Finder

Aktivera YouTube-textning om du vill se undertexter på ditt språk. Klicka på inställningsikonen Bild på ikon för inställningar i YouTube längst ned i videospelaren, välj Undertexter/textning och sedan ditt språk.

Obs! Google garanterar inga specifika resultat för annonskampanjer som körs baserat på data från Insights Finder.

Det här kan du göra med Insights Finder

• Besvara strategiska frågor: Upptäck trender i olika kategorier som bidrar till att hantera affärsutmaningar.
  • Upptäck nya möjligheter: Skaffa dig en bättre bild av en målgrupp och deras intressen för att upptäcka nya segment och sätt att nå fler kunder.
  • Ta fram en konkret plan: Ta hjälp av målgrupps- och innehållsrekommendationer för att formulera en mer relevant marknadsförings-, medie- eller annonsmaterialsstrategi.

Tillgänglighet

Insights Finder är tillgängligt i betastadiet för kvalificerade partner i följande länder:

• Australien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Indonesien
  • Italien
  • Japan
  • Mexiko
  • Nederländerna
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Turkiet
  • Förenade kungariket
  • USA

Kontakta din Google-kontorepresentant och fråga om du är kvalificerad att använda Insights Finder.