Om Insights Finder

Insights Finder foreligger per nå bare i betaversjon. Kontakt Google-kontorepresentanten din for å finne ut om du kan bruke Insights Finder.

I Insights Finder kan du identifisere nye trender, danne deg et tydelig bilde av målgruppen din og finne ut hvordan du kan nå ut til målgruppen gjennom nye markedsføringsstrategier. Planleggere bruker Insights Finder for å finne informasjonen de trenger for å utarbeide velfunderte medieplaner, og de bruker databasert statistikk til å lage mer relevante reklamer og målgruppestrategier.

Get to know your audience with Insights Finder

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Merk: Google gir ingen garantier for resultatene du kan oppnå med annonseringskampanjer du kjører på bakgrunn av data du får via Insights Finder.

Det du får hjelp til via Insights Finder

• Løs strategiske problemer: Identifiser trender i ulike kategorier for å takle forretningsmessige utfordringer.
  • Oppdag nye muligheter: Få et helhetlig bilde av målgruppen din og interessene de har, for å finne nye segmenter og nye kanaler der du kan snakke med flere kunder.
  • Utarbeid en handlingsplan: Utforsk innhold og målgrupper som anbefales, slik at du kan utarbeide en mer relevant medie-, markedsførings- eller kreativitetsstrategi.

Tilgjengelighet

Kvalifiserte partnere i disse landene har tilgang til Insights Finder i betaversjon:

• Australia
  • Brasil
  • Canada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Tyrkia
  • Storbritannia
  • USA

Kontakt Google-kontorepresentanten din for å finne ut om du kan bruke Insights Finder.