Om globale posisjonsgrupper

Globale posisjonsgrupper er en gruppe butikkbeliggenheter som har noe til felles. Egenskapene til disse gruppene kan defineres av en kategori som for eksempel «apoteker», «frisørsalonger», «restauranter» eller «uavhengige bilforhandlere».

Annonsører som bruker globale posisjonsgrupper, kan vise informasjon i annonsekampanjene sine om butikkbeliggenhetene produktene deres selges i, ved hjelp av adresseelementer for samarbeidspartnere og posisjonsgrupper. Med disse alternativene kan annonsører nå ut til kundene når de bestemmer seg for hva de skal kjøpe, og hvor de skal kjøpe det.

Fordeler

• Effektivt: Kom i kontakt med brukere som allerede er på vei til en butikk (med annonsen), og spor annonsens rekkevidde (med butikkbesøk og lokale handlinger).
  • Kontinuerlig: Sørg for at annonsene dine vises gjennom hele kundereisen, ved hjelp av globale posisjonsgrupper.
  • Oppdatert: Google oppdaterer de globale posisjonsgruppene regelmessig for å sikre at informasjonen er riktig.
  • Enkelt: Med globale posisjonsgrupper reduseres administreringen av annonsene til et minimum takket være Google AI.
  • Tilgjengelig: Globale posisjonsgrupper er tilstrekkelig generelle til at mange annonsører kan bruke dem.
  • Målrettet: Globale posisjonsgrupper er spesifikke nok til at de fungerer som praktiske utvalg av butikkbeliggenheter når de kombineres med beliggenhetsgrupper.

Sånn fungerer det

Med globale posisjonsgrupper benyttes posisjonsgrupper i stedet for adresseelementer for samarbeidspartnere. Finn ut mer om hvordan du bruker adresseelementer for samarbeidspartnere og oppretter posisjonsgrupper.

Merk: Vi jobber med å lansere flere globale posisjonsgrupper for annonsørene våre. Hvis du savner en global posisjonsgruppe, kan du kontakte representanten din, slik at vi kan prioritere den aktuelle globale posisjonsgruppen.

Linker til beslektet innhold