Gjør endringer med masseopplastinger

Løs vanlige opplastingsproblemer

Håndter tidsavbrudd ved opplasting

• Opplastingene blir tidsavbrutt etter to timers behandling. Hvis du prøver å laste opp et stort antall endringer i et enkelt regneark, kan det derfor hende at ikke alle radene blir behandlet i løpet av dette tidsrommet.
  • Hvis det oppstår et tidsavbrudd, må du laste ned resultatene, fjerne radene som ble fullført (rader som er behandlet, har data i «Resultater»-kolonnen), og starte en ny opplasting med radene som ikke ble fullført.

Systemet forsøker å gjøre en annen endring enn den du hadde planlagt

Når du laster opp et regneark til Google Ads, avgjør vi automatisk hvilken endring du ønsker å gjøre. Noen ganger kan det hende at Google Ads feiltolker intensjonen din og prøver å gjøre noe annet.

Du kan for eksempel ha laget et regneark for å oppdatere kampanjebudsjetter, for deretter å gå til forhåndsvisningen og oppdage at Google Ads-systemet tror du prøver å opprette nye kampanjer.

Dette skyldes ofte at Google Ads forventer at visse kolonner er med i forbindelse med oppdateringer, og at du ikke hat tatt med disse kolonnene i det aktuelle regnearket. Gå til Maler-siden vår for å kontrollere at regnearket inneholder alle kolonnene som kreves for å utføre den tiltenkte endringen.

Tips: Det er alltid lurt å forhåndsvise endringene i opplastingen før du tar dem i bruk, for å sikre at du oppnår resultatene du forventer.

Identifiser feil

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Massehandlinger-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Alle massehandlinger.
  4. Klikk på Last ned resultater i raden der rapporten er, for å se på feilene i kontoen.
  5. Finn problemet med de ulike radene i «Resultater»-kolonnen i regnearket.
Merk: Når feilene er løst, kan du starte en ny opplasting.

Vanlige feil og løsninger

Feil Løsning
Noen av endringene er motstridende. Sørg for at ingen andre prøver å endre kontoen din, og prøv på nytt.
Noen elementer i filen din overholder ikke de redaksjonelle retningslinjene. Kontrollér at alle elementene i filen din overholder de redaksjonelle retningslinjene for Google Ads.
Overskriftsraden mangler i filen din.

Den første raden i filen du laster opp, må brukes til overskrifter.

Merk: Når du laster ned filen fra Google Ads, er overskriftene allerede lagt inn.

Kolonnen inneholder feil informasjonstype. Sjekk at informasjonen du har lagt inn, oppfyller kravene.
Raden mangler en obligatorisk verdi. Sørg for at du oppgir verdier i alle de obligatoriske kolonnene.
Søkeordene dine inneholder tegn som ikke er tillatt.

Fjern alle tegn som ikke er standard ( ! @ % , *), fra søkeordene dine.

Få mer informasjon om formatering av søkeord

En av ID-ene eksisterer ikke. Hvis du legger til et element, fjerner du verdien fra ID-kolonnen. Hvis du endrer et element, må du kontrollere at ID-en er riktig, og at enheten ikke er fjernet.
Hvis du legger til et element i en annonsegruppe eller en kampanje, må du kontrollere at kampanjen eller annonsegruppen har en gyldig ID.
For å oppdatere feeden din eller datasettet ditt må du ta med en Handling-kolonne. Det er obligatorisk å legge til en kolonne med overskriften «ACTION» for endringer i nettstedslinker og andre endringer i feeder du gjør ved hjelp av masseopplasting (tillatte verdier er «SET», «ADD» og «REMOVE»).

Linker til beslektet innhold