Muutosten tekeminen joukkolatausten avulla

Yleisten latausongelmien ratkaiseminen

Latauksia koskevien aikakatkaisujen käsitteleminen

• Lataukset aikakatkaistaan kahden tunnin kuluttua niiden käsittelystä. Jos siis aiot ladata suuren määrän muutoksia yhteen laskentataulukkoon, kaikkia rivejä ei välttämättä käsitellä kyseisessä ajassa.
  • Jos lataus aikakatkaistaan, sinun on ladattava muutokset tietokoneelle ja poistettava käsitellyt rivit (jos rivi on ehditty käsitellä, sen data näkyy Tulokset-sarakkeessa). Tämän jälkeen sinun on aloitettava uusi lataus, joka sisältää rivit, joita ei vielä käsitelty.

Latauksen yhteydessä yritetään tehdä muutos, joka ei vastaa haluamaasi muutosta

Kun lataat laskentataulukon Google Adsiin, määrittelemme automaattisesti, minkä muutoksen aiot tehdä. Google Ads saattaa joskus tulkita aikeesi väärin, minkä vuoksi se yrittää tehdä vääränlaisen muutoksen.

Olet esimerkiksi saattanut valmistella laskentataulukon kampanjabudjettien päivittämistä varten, mutta huomaat esikatselun aikana, että Google Ads luulee sinun yrittävän luoda uusia kampanjoita.

Tämä johtuu usein siitä, että Google Ads odottaa käyttötarkoituksen perusteella laskentataulukossa olevan tiettyjä sarakkeita, joita siellä ei kuitenkaan ole. Varmista mallisivulta, että laskentataulukossa on kaikki sarakkeet, jotka tarvitaan haluamasi muutoksen tekemiseen.

Vinkki: Muutokset kannattaa aina esikatsella latauksen yhteydessä ennen niiden käyttöönottoa, jotta saat varmasti haluamasi tulokset.

Virheiden tunnistaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Klikkaa Kaikki joukkotoiminnot.
  4. Klikkaa raportin sisältävältä riviltä Lataa tulokset, niin näet tililläsi olevat virheet.
  5. Etsi laskentataulukon Results (Tulokset) ‑sarakkeesta kullakin rivillä oleva virhe ja korjaa se.
Huom. Kun virheet on korjattu, voit aloittaa uuden latauksen.

Yleiset virheet ja niiden ratkaisut

Virhe Ratkaisu
Muutokset ovat ristiriitaisia. Varmista, ettei kukaan muu yritä muokata tiliäsi yhtä aikaa, ja yritä sitten uudelleen.
Tiedoston kohteet eivät ole toimituksellisten sääntöjen mukaisia. Varmista, että kaikki tiedoston kohteet ovat Google Adsin toimituksellisten sääntöjen mukaisia.
Tiedostosta puuttuu otsikkorivi.

Lähetetyn tiedoston ensimmäinen rivi on tarkoitettu ainoastaan otsikoille.

Huom. Kun lataat tiedoston Google Adsista, otsikot ovat tiedostossa valmiina.

Sarakkeessa on vääränlaisia tietoja. Varmista, että antamasi tiedot täyttävät vaatimukset.
Riviltä puuttuu arvo. Tarkista, että kaikissa pakollisissa sarakkeissa on arvot.
Avainsanoissa on kiellettyjä merkkejä.

Poista avainsanoista kaikki vakiomerkeistä poikkeavat merkit ( ! . @ % , *).

Katso lisätietoja avainsanojen muotoilusta.

Jokin tunnuksista puuttuu. Kun lisäät elementin, poista arvo ID-sarakkeesta. Jos teet muutoksia johonkin elementtiin, varmista, että tunnus on oikein ja ettei kokonaisuutta ole poistettu.
Jos lisäät elementin mainosryhmään tai kampanjaan, varmista, että kampanjalla tai mainosryhmällä on hyväksyttävä tunnus.
Datajoukon tai syötteen päivittämistä varten on lisättävä Action (Toiminto) ‑sarake. Taulukossa on oltava Action (Toiminto) ‑sarake, jotta voit tehdä muutoksia sivustolinkkeihin ja muihin syötteisiin joukkolatausten avulla. Mahdollisia arvoja ovat SET (Aseta), ADD (Lisää) tai REMOVE (Poista).