Opprett en generell kampanje for Shopping-annonser

Med generelle kampanjer dekker budene produkter som ikke inngår i andre kampanjer der du benytter deg av beholdningsfiltre og egendefinerte etiketter. På denne måten er du sikret at annonsene i kontoen din blir målrettet mot 100 % av de godkjente produktene, og at det tas høyde for eventuelle nye produkter som legges til i feeden din.

Anbefalte fremgangsmåter under eller etter konfigurasjon av kampanjer

1. Opprett en generell Shopping-kampanje eller Performance Max-kampanje med én «Alle produkter»-produktgruppe og ett enkelt bud.
  2. I den generelle kampanjen kan du få en mer granulær inndeling ved å benytte deg av «produkttype»- eller «google-produktkategori»-attributtet, men det forutsetter at denne kampanjen er målrettet mot et stort antall produkter som ikke inngår i andre kampanjer.
  3. Velg en budstrategi som er i tråd med den foretrukne budstrategien i Shopping-kampanjen din. Google anbefaler at du bruker «maksimer konverteringsverdi» i Performance Max-kampanjer, «mål for avkastning på annonsekostnader» i standard Shopping-kampanjer der du sporer konverteringer, og «maksimer antall klikk» i standard Shopping-kampanjer uten sporing av konverteringer. Finn ut mer om budstrategier i Shopping-kampanjer
  4. Sørg for at kampanjen ikke er begrenset av budsjettet.
  5. Velg lav prioritet for kampanjene (hvis du bruker standard Shopping-kampanjer).
  6. Ikke bruk beholdningsfiltre eller ekskluderinger i kampanjen.

Du kan alternativt velge å legge til produkter som for øyeblikket ikke dekkes av målrettingen i de eksisterende kampanjene dine.

Hvis de primære Shopping-kampanjene dine er Performance Max-kampanjer, anbefaler vi at du oppretter en Performance Max-kampanje som en generell kampanje med et lavere budsjett og et høyere ROAS-mål.

Linker til relatert innhold