Tilbakestill massehandlinger med Angre-funksjonen

Når du gjør masseendringer via masseredigering, kopiering/innliming, automatiserte regler eller masseopplastinger, kan det hende du av og til må tilbakestille endringer som er utført. Du kan tilbakestille enkelte masseendringer ved å bruke Angre-funksjonen.

Før du begynner

Vær oppmerksom på følgende ved tilbakestilling av massehandlinger via Angre-funksjonen:

• «Angre» oppretter en ny masseendring som forsøker å tilbakestille endringene som er gjort. Hvis du for eksempel gjør to påfølgende masseendringer av kampanjebudsjettene dine, og du vil angre den første masseendringen, går budsjettet tilbake til verdien før den første masseendringen (uavhengig av endringene som ble gjort i den andre masseendringen). Tilbakestillingen blir behandlet og logget på samme måte som andre masseendringer.
  • Hvis noe ikke kan tilbakestilles (f.eks. slettede elementer), får du en feilmelding på samme måte som med andre massehandlinger. Finn ut mer om hvordan du kan se en forhåndsvisning av eller laste ned resultater av massehandlinger
  • Hvis du ikke ser «Angre»-knappen i handlingskolonnen for en bestemt masseendring, er det enten ikke mulig å angre handlingen, eller så er handlingen allerede angret.
  • Når du har angret en handling (uavhengig av om den lykkes eller ikke), skjules alternativet i kolonnen.

Veiledning

Følg fremgangsmåten under for å se en liste over massehandlinger (endringer, regler og opplastinger) du kan tilbakestille:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Massehandlinger-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Alle massehandlinger.
  4. Velg Angre fra Handlinger-kolonnen for massehandlingen du vil tilbakestille.
Merk: Veiledningen ovenfor viser deg alle massehandlingene, uavhengig av kilde. Du kan se regler og laste opp handlinger separat ved å velge ønsket kategori i menyen til venstre.