Brug relaterede videoer

Relaterede videoer kan forstærke budskabet i din primære videoannonce og opfordre seerne til at interagere med andre videoer på din kanal. Relaterede videoer vises under din primære videoannonce, når annoncen afspilles i YouTube-appen på mobilenheder. I denne artikel kan du læse om, hvordan du føjer relaterede videoer til din videokampagne.

Før du begynder

Dine relaterede videoer skal være angivet som "Offentlig" eller "Skjult". Se, hvordan du skifter privatlivsindstillinger for videoer.

Hvis du har behov for at redigere indstillingerne for dine relaterede videoer, f.eks. titler eller miniaturebilleder, skal du foretage ændringen, inden du opretter videokampagnen.

• Hvis du redigerer en relateret videos titel, ophører visningen af alle relaterede videoer under den primære videoannonce på YouTube. Hvis dette sker, skal du fjerne de relaterede videoer fra kampagnen og derefter tilføje dem igen.
  • Hvis du redigerer andre indstillinger, f.eks. miniaturebilleder eller beskrivelser, gennemgår Google automatisk listen over relaterede videoer igen, selv hvis videoerne blev godkendt, før du foretog ændringen.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Føj relaterede videoer til en ny videokampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg målet Produkt- og brandovervejelse eller Brandbevidsthed og rækkevidde. Du kan også oprette en videokampagne uden vejledning ved hjælp af mål ved at bruge CPV- eller tCPM-budstrategi.
  5. Vælg kampagnetypen Videokampagne.
    • Hvis dit mål er "Produkt- og brandovervejelse", skal du vælge Generér visninger eller Annoncesekvens som kampagneundertype.
    • Hvis "Brandbevidsthed og rækkevidde" er dit mål, skal du vælge Kampagne af typen "Video – rækkevidde" eller Annonceserie som kampagneundertype.
  6. Udvid sektionen "Relaterede videoer" under Kampagneindstillinger.
  7. Klik på Relaterede videoer for at åbne redigeringsværktøjet.
  8. I redigeringsværktøjet for "Relaterede videoer" skal du angive webadresserne for de YouTube-videoer, som du vil tilføje.
    • Tilføj mindst 2 relaterede videoer (5 videoer er det højst tilladte). Du kan ikke gemme listen med relaterede videoer, før du har tilføjet mindst 2 videoer.
      An animation that shows how to set up related videos for YouTube ads.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. Klik på Gem.

Rediger listen over relaterede videoer i en videokampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på Tilføj filter, og vælg Video.
  4. Vælg ikonet Indstillinger i rækken for din kampagne.
  5. Udvid sektionen "Relaterede videoer".
  6. Klik på Relaterede videoer.
  7. Tilføj eller fjern alle relaterede videoer på listen. Der kræves mindst to videoer.
  8. Klik på Annuller, hvis du vil kassere ændringerne.
  9. Klik på Udfør, når du er færdig med dine ændringer.

Vigtigt!

Vi gennemgår relaterede videoer for at sikre, at de overholder Googles annonceringspolitikker og kravene til YouTube-annoncer. Du kan tjekke godkendelsesstatussen for dine relaterede videoer i sektionen "Relaterede videoer" under kampagneindstillingerne. Hvis "Status" er "Afvist", skal du redigere kampagnen og derefter fjerne videoer fra listen eller løse problemerne med dem.

Hvis du har behov for at redigere indstillingerne for dine relaterede videoer, f.eks. titler eller miniaturebilleder, skal du foretage ændringen, inden du opretter videokampagnen.

• Hvis du redigerer en relateret videos titel, ophører visningen af alle relaterede videoer under den primære videoannonce på YouTube. Hvis dette sker, skal du fjerne de relaterede videoer fra kampagnen og derefter tilføje dem igen.
    • Hvis du redigerer andre indstillinger, f.eks. miniaturebilleder eller beskrivelser, gennemgår Google automatisk listen over relaterede videoer igen, selv hvis videoerne blev godkendt, før du foretog ændringen.

Uanset hvilken ændring du foretager, fortsætter din primære videoannonce med at køre.

Se rapportering for relaterede videoer

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Find den kampagne, som indeholder de relaterede videoer.
  4. Klik på segmentikonet , og vælg Kliktype på rullemenuen.
  5. Rul til rækken "Relaterede videoer" i statistiktabellen for at gennemgå metrics for dine relaterede videoer.

Relateret link