Maksimitulokset-kampanjoiden luominen ja muokkaaminen Shopifyn, Woon, GoDaddyn ja BigCommercen avulla

Kaikki nykyiset ajoneuvomainoksia sisältävät Älykkäät Shopping-kampanjat päivittyvät Maksimitulokset-kampanjoiksi syyskuuhun 2023 mennessä. Näin saat käyttöösi lisää mainosinventaaria ja mainosmuotoja, joilla voit tavoittaa uusia asiakkaita. Jos tilin kaikki kampanjat on päivitetty, tilillä ei voi enää luoda uusia Älykkäitä Shopping-kampanjoita. Lue lisää Maksimitulokset-kampanjan luomisesta.

Kolmannen osapuolen alustojen avulla voit luoda ja seurata Maksimitulokset-kampanjoita nopeasti ja helposti. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää Kauppiaskeskus-tilisi neljään kumppanialustaamme: Shopifyhin, Wooen, GoDaddyyn ja BigCommerceen.

Hyödyt

• Yksinkertainen integrointi: Voit seurata ja muokata Maksimitulokset-kampanjoitasi ja niiden tavoitteita muilla markkinointityökaluillasi.
  • Automaattiset päivitykset: Jos muokkaat Maksimitulokset-kampanjoitasi Shopifyssa, Woossa, GoDaddyssa tai BigCommercessa, muutokset näkyvät automaattisesti Google Ads ‑tililläsi (ja päinvastoin). Tämä koskee myös tuotesyötteitäsi.
  • Optimoidut mainokset: Saat täyden hyödyn Googlen Maksimitulokset-kampanjoista poistumatta Shopifysta, Woosta, GoDaddysta tai BigCommercesta.

Tilin yhdistäminen Shopifyhin

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin integroit Maksimitulokset-kampanjasi Shopifyhin, sinun on otettava Google & YouTube ‑sovellus käyttöön Shopifyssa.

Kun olet tehnyt sen, Kauppiaskeskus- ja Shopify-tilisi linkitetään keskenään. Shopify‑tilin tiedot korvaavat aina Kauppiaskeskus‑tilin tiedot, joten kaikki päivitykset ja muut muutokset tulee tehdä Shopify‑tilillä.

Kun olet ottanut Google & YouTube ‑sovelluksen käyttöön Shopifyssa ja laskutuksen Google Adsissa, olet valmis muokkaamaan tai luomaan uusia Maksimitulokset-kampanjoita Google Kauppiaskeskuksessa.

Katso ohjeet Maksimitulokset-kampanjan luomiseen Shopifyssa.

Tilin yhdistäminen Wooen

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin integroit Maksimitulokset-kampanjasi Wooen, sinun on asennettava ja määritettävä Google Listings & Ads ‑laajennus Woon Marketplacesta.

Ohjeet

Näin voit luoda Maksimitulokset-kampanjan Woossa:

1. Avaa Woo‑välilehti sivustollasi olevasta järjestelmänvalvojan hallintapaneelista.
  2. Siirry sivupalkin valikosta "Marketing" (Markkinointi) ‑kohtaan.
  3. Valitse "Google Listings & Ads".
  4. Klikkaa Start Listing Products (Aloita tuotteiden listaaminen).
  5. Yhdistä Google Kauppiaskeskus- ja Google Ads ‑tilisi seuraamalla ohjeita.
  6. Todenna sivustosi ja valitse kohdeyleisöt.
  7. Määritä vero- ja toimitusasetukset.
    • Jos muutat vero- ja toimitusasetuksiasi Woossa, samat muutokset tehdään heti automaattisesti Kauppiaskeskus-tilillesi.
  8. Klikkaa Add paid campaign (Lisää maksullinen kampanja), niin voit yhdistää Google Ads ‑tilisi, valita kohdeyleisösi ja lisätä päiväbudjettisi ja laskutustietosi.

Kun kampanjasi on julkaistu, voit seurata sen tuloksia.

Tilin yhdistäminen GoDaddyyn

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin integroit Maksimitulokset-kampanjasi GoDaddyyn, sinun on yhdistettävä kauppapaikkasi Google Kauppiaskeskukseen ja muodostettava yhteys Google Adsiin.

Ohjeet

Näin voit luoda Maksimitulokset-kampanjan GoDaddyssa:

1. Siirry GoDaddyn tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan "Websites + Marketing" (Verkkosivustot + Markkinointi) ja valitse verkkosivustosi tai kauppasi.
  3. Valitse hallintapaneelista Commerce (Kauppa) > Marketplaces & Social (Kauppapaikat ja some).
  4. Siirry "Google & YouTube" ‑kohtaan ja valitse Manage (Hallinnoi).
  5. Valitse Enable Performance Max Campaigns (Ota Maksimitulokset-kampanjat käyttöön).
  6. Nimeä kampanjasi ohjeiden mukaan.
  7. Lisää päiväbudjetti ja ota myynnin seuranta käyttöön.
  8. Tarkista kampanjan tiedot ja valitse Finish (Valmis).

Tilin yhdistäminen BigCommerceen

Ennen kuin aloitat

Sinun on asennettava Ads and Listings on Google ‑sovellus ja yhdistettävä tuotesivusi, jotta voit käyttää Google Adsia BigCommercessa. Jos et tällä hetkellä ole BigCommerce-kauppias, aloita täältä.

Ohjeet

Jos haluat yhdistää Google Kauppiaskeskus ‑tilisi ja luoda Maksimitulokset-kampanjoita BigCommercessa, asenna Ads and Listings on Google ‑sovellus ja tee näin:

1. Valitse kauppasi BigCommercesta.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi (varmista, että täytät Googlen vaatimukset).
  3. Yhdistä Google Kauppiaskeskus ‑tilisi, jotta voit synkronoida tuotteesi.
  4. Yhdistä Google Ads ‑tilisi.
  5. Valitse Campaigns (Kampanjat) > Create Campaign (Luo kampanja), niin voit valita budjetin ja luoda Maksimitulokset-kampanjan.
Tärkeää: Sinun on seurattava käyttöönoton jälkeisiä vaiheita, jotta kampanjasi voi näkyä.