Nu blir det lättare att se dina kampanjmål i optimeringsresultatet

15 december 2020

Optimeringsresultatet visar anpassade rekommendationer utifrån dina kampanjmål. För att du lättare ska förstå hur rekommendationerna prioriteras kan du nu se ditt kampanjmål bredvid optimeringsresultatet.

Kampanjmålen bestäms av din budstrategi och kan gälla konverteringar, konverteringsvärde, klick eller exponeringsandel. Om du till exempel har valt budstrategin Maximera konverteringar hjälper optimeringsresultatet dig att optimera för konverteringar. Rekommendationerna skräddarsys för att du ska kunna nå det målet.

Recommendations in optimization score

Du kan ändra budstrategin när som helst genom att klicka på Ändra budstrategi

Change bid strategy

Utöver att du kan se dina kampanjmål kan du nu också se den primära rekommendationen för din kampanj. Det kan hjälpa dig att prioritera rekommendationer som har störst effekt på optimeringsresultatet och kontoresultatet.

Top recommendation

Öppna sidan Rekommendationer för att börja använda dessa nya funktioner. Läs mer om optimeringsresultatet i hjälpcentret för Google Ads.

Upplagt av Tin ACosta, Product Manager, Google Ads