Lägga till och redigera djuplänkar för appkampanjer för engagemang

När du skapar en ny appkampanj för engagemang måste du lägga till djuplänkar i dina annonsgrupper så att annonserna du skapar leder användarna direkt till relevanta appsidor.

Obs! Apputvecklaren bör slutföra inställningen av djuplänkar innan du lägger till dem i din appkampanj för engagemang. Läs mer om djuplänkar

Lägga till djuplänkar

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Följ anvisningarna för att skapa en appkampanj för engagemang fram till steg 13.
  3. I steg 13 visar funktionen för duplänksförslag en lista över befintliga djuplänkar för din app.
  4. Välj eller ange lämplig djuplänk i fältet under App-webbadress.
  5. Fortsätt med steg 14–17 i anvisningarna för att skapa en appkampanj för engagemang.

Redigera djuplänkar i annonsgrupper

1. Välj Appkampanjer på arbetsytan högst upp.
  2. Klicka på namnet på den kampanj du vill redigera.
  3. Klicka på Annonsgrupper.
  4. Klicka på annonsgruppen du vill redigera.
  5. Uppdatera webbadressen i fältet App-webbadress.
  6. Klicka på Spara.