Ugyldig budstrategitype

Hvis budstrategitypen din vises som ugyldig, må du velge en ny budstrategi for å begynne å kjøre annonser. Visningen av kampanjen stoppes frem til en gyldig budstrategi er tilordnet.

Årsaker til at budstrategitypen er ugyldig

Budstrategien din kan vises som ugyldig av tre grunner:

• Kampanjen var en del av en budstrategi for porteføljer som eies av en Google Ads-managerkonto (MCC), og tilknytningen til managerkontoen er fjernet.
  • Kampanjen tilhørte en budstrategi for porteføljer som eies av en administrator, og ble kopiert og limt inn i en konto som ikke er tilknyttet den samme administratoren.
  • Du valgte en budstrategi som ikke lenger er tilgjengelig.

Se budstrategitypen din

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Med budstrategi menes hvordan du legger inn bud på visninger av annonsene dine.

Merk: Hvis du foretrekker å bruke navigasjonspanelet til venstre, kan du klikke på Endre visningen øverst til venstre i Google Ads-kontoen din.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen, og klikk så på Kampanjer.
  3. Klikk på kolonneikonet Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads ovenfor tabellen, og velg «Endre kolonnene».
  4. Velg «Budstrategitype» under «Attributter».
  5. Klikk på Bruk. Nå skal du kunne se «Budstrategitype»-kolonnen.

Du kan lese mer om budstrategiene i «Budstrategitype»-kolonnen i artikkelen Om automatisk budgivning.

Korriger en ugyldig budstrategitype

Hvis budstrategien din er ugyldig, må du velge en ny budstrategi før kampanjen din kan vises.

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen, og klikk så på Kampanjer.
  3. Klikk på filterknappen Filter ovenfor statistikktabellen.
  4. Velg Attributter og deretter Budstrategitype.
  5. Klikk på Ugyldig.
  6. Klikk på Bruk.
  7. Velg kampanjen du vil endre. Klikk på Rediger, og velg så «Endre budstrategi».
  8. Velg en ny budstrategi fra rullegardinmenyen.
  9. Klikk på Bruk.