Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Health Connect Google Fitissä

Vain Android

Health Connectilla voit hallita kuntoilu- ja terveyssovellusten yhteyksiä ja dataa yhdellä sovelluksella. Health Connect yhdistää muiden liikunta- ja terveyssovellusten datan ja näyttää jaetut terveyssovellusten tiedot Google Fitin hallintapaneeleissa. Näin Fit voi hallinnoida muita terveys- ja kuntoilusovelluksia, esim. älykelloa.

Health Connectin käyttöönotto

1. Lataa Android-puhelimellesi Health Connect Play Kaupasta.
  2. Avaa Google Fit Google Fit.
  3. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Laita Health Connectin kohdalta Synkronoi Fit Health Connectin kanssa päälle.

Health Connectin asetusten muuttaminen

Puhelimen asetuksista

Valitse Android-puhelimellasi Asetukset ja sittenSovellukset ja sittenHealth Connect ja sittenAvaa.

Google Fit ‐sovelluksesta

1. Avaa Google Fit Google Fit.
  2. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Valitse Health Connectin asetuksista Hallinnoi dataa ja pääsyoikeuksiaja sitten Yhdistetyt sovellukset.
  3. Hallinnoi yhdistettyjä sovelluksia Health Connectissa.

Health Connectin yhteyden katkaiseminen

Jos katkaiset yhteyden, Google Fit ei voi käyttää tai muokata mitään Health Connectin dataa.

1. Avaa Google Fit Google Fit Android-puhelimella.
  2. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Laita Health Connectin kohdalta Synkronoi Fit Health Connectin kanssa pois päältä.

Voit myös poistaa datasi Google Fitistä tyhjentääksesi aiemman datan, jota Fit on kirjoittanut Health Connectiin. Näin muut sovellukset eivät voi lukea sitä. Uutta dataa saatetaan silti luoda tulevaisuudessa.

Huom. Muilla sovelluksilla voi yhä olla pääsy aiempaan Fit-dataan, jos sovellukset on ladattu ennen poistamista.

Jaettu data

Kun yhdistät ja myönnät pääsyn Google Fitiin, Fitillä on lupa käyttää tai muokata Health Connect ‐dataa. Fitillä on yhä kopio omistamastaan datasta, johon sillä on pääsyoikeus. Valitse, kenellä on pääsy Health Connectin dataan ja mitä dataa jaetaan sovellukselle. Lue, miten yhdistettyjen sovellusten jakaminen toimii Google Fitin datan kanssa.

Google Fit noudattaa Health Connectin käytäntövaatimuksia ja Luvat ja arkaluontoisia tietoja käsittelevät APIt ‐käytäntöä. Tähän sisältyy rajoitettua käyttöä koskevien vaatimusten noudattaminen. Niissä määritellään, miten ja mihin tarkoituksiin Google Fit voi käyttää dataasi Health Connectin kautta.