Abonner på Google Play Pass

Når du abonnerer på Google Play Pass, får du tilgang til over tusen spill og apper – uten annonser og kjøp i appene. Du får ikke tilgang til alt på Google Play med Play Pass, bare et utvalg apper og spill. Tilgjengelige spill, apper og tilbud på Play kan variere fra land til land. Brukere i bestemte regioner kan også få følgende:

Dette trenger du

For å kjøpe et abonnement på Google Play Pass må du gjøre følgende:
Viktig: Hvis du er familieadministrator, må du sjekke alle appene før du lar barn i familiegruppen installere dem.

Kjøp et abonnement på Google Play Pass

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play-butikken.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play Pass og så Kom i gang.
  4. Følg veiledningen på skjermen.
Tips: Du blir bare belastet når prøveperioden er over. Hvis du ikke vil bli belastet, kan du avslutte abonnementet før prøveperioden utløper.

Bruk månedlige Play Pass-tilbud

Abonnenter i disse regionene kan kvalifisere til månedlige tilbud fra Play Pass. Disse tilbudene oppdateres hver måned. Hvilke tilbud som er tilgjengelige, kan variere fra konto til konto. Vilkårene for Play Pass-tilbud gjelder for denne funksjonen.

• Australia
  • Chile
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Storbritannia
  • Indonesia
  • Mexico
  • USA
  • Ukraina*
  • India
  • Italia
  • Polen
  • Spania
  • Filippinene*
  • Thailand*
  • Nederland
  • Saudi-Arabia*
  • Taiwan*
  • Brasil

* For abonnenter i Ukraina, Filippinene, Thailand, Saudi-Arabia og Taiwan: Denne funksjonen testes på tilfeldig utvalgte Play Pass-abonnenter og er ikke nødvendigvis tilgjengelig for alle Play Pass-abonnenter i disse markedene. Den kan bli tilgjengelig for alle Play Pass-abonnenter i disse markedene i nær fremtid.

Slik kan du se månedens tilbud på Android-enheter:

1. Åpne Google Play Butikk-appen.
  2. Trykk på Play Pass.
  3. Trykk på Tilbud-fanen.

Tips: Du ser ikke tilbud hvis du har en prøveperiode.

Når får jeg et Play Pass-tilbud?
Tilbudene oppdateres den første dagen i hver måned. Hvis du har en prøveperiode, blir tilbudene tilgjengelige etter at du har konvertert til et betalt abonnement.
Hvor finner jeg tilgjengelige Play Pass-tilbud?
Nåværende Play Pass-abonnenter kan se tilbudene sine i Play Pass-fanen i Play-butikken.
Hva om jeg ikke bruker tilbudene før de utløper?
Hvis du ikke bruker Play Pass-tilbudet før slutten av måneden, mister du tilbudet.
Får medlemmer av en familiegruppe Play Pass-tilbud?
Nei. Det er bare hovedbrukeren for familieabonnementet som er kvalifisert for Play Pass-tilbud.
Godtas delte betalinger?
Ja. Hvis et spesialtilbud gir bonus på et kjøp, kan du betale mellomlegget med en annen betalingsmåte.
Hva om kjøpet mitt er mindre enn verdien av tilbudet?
Tilbud kan bare brukes på ett kjøp, selv om varen du kjøper, har en verdi som er lavere enn den maksimale verdien av tilbudet. Du kan bruke tilbudet på alle enkeltkjøp. Hvis enkeltkjøpet ikke er lik eller ikke overskrider maksimumsgrensen for tilbudet, kan ikke resten av beløpet brukes på andre kjøp.
Hvordan skiller Play Pass-tilbud seg fra resten av Play Pass?
Spill og apper i Play Pass-katalogen har ikke annonser eller kjøp i appen. Disse spillene og appene har et Play Pass-merke. Titler med spesialtilbud er ikke en del av Play Pass-katalogen, så du kan fortsatt få annonser i disse titlene.

Opprett et familiebibliotek

Med et familiebibliotek kan du dele et Google Play Pass-abonnement med Google Play-familiegruppen din. Finn ut mer om Google Play familiebibliotek.

Viktig: Hvis du ikke er med i noen familiegruppe, må du opprette en først.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play-butikken.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Familie og så Registrer deg for Familiebiblioteket.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å konfigurere Familiebiblioteket.

Bli med i en familie og aktiver et Google Play Pass-abonnement

Hvis du allerede er med i en familiegruppe på Google og familieadministratoren abonnerer på Play Pass, må du aktivere Play Pass før bruk.
Viktig: Det kan hende du må godta invitasjonen fra familiegruppen via e-post eller SMS før du kan aktivere Google Play Pass. Finn ut mer om det å bli med i en familiegruppe.
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Play-butikken.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play Pass og så Aktivér.
Tips: Hvis du har et familieabonnement, er det bare hovedbrukeren som får Play Pass-tilbud.

Deaktiver Google Play Pass

Bare familiemedlemmer kan aktivere eller deaktivere Play Pass. Når du deaktiverer Play Pass, deaktiverer du det bare for din egen konto. Andre familiemedlemmer kan fortsatt bruke Play Pass.
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Play-butikken.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Abonnementer og så Play Pass.
  4. Trykk på Si opp abonnementet.
Tips: For å avslutte abonnementet på Play Pass, be familieadministratoren om å avslutte det. Når familieadministratoren avslutter abonnementet, mister familiemedlemmene tilgangen til Play Pass.

Bruk spill og apper i Google Play Pass

Når du abonnerer på Google Play Pass, får du tilgang til over tusen spill og apper – uten annonser og kjøp i appene. Du får ikke tilgang til alt på Google Play med Play Pass, bare et utvalg apper og spill. Tilgjengelige spill, apper og tilbud på Play kan variere fra land til land. Brukere i bestemte regioner kan også få følgende:

1. På Android-enheten din åpner du Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Nederst trykker du på Play Pass.
  3. Velg en app.
  4. Hvis appen er en del av Play Pass, ser du en Play Pass-logo øverst på appens detaljside.
Viktig: Google Play måler Play Pass-bruken din for å finne ut hvor mye utviklere på Play Pass tjener. Vi gir også utviklere informasjon om hvordan folk bruker appene deres. Vi deler ikke din personlige eller individuelle bruksinformasjon. Du kan avslutte eller deaktivere abonnementet når som helst. Vi slutter å måle bruk når abonnementet er avsluttet.
Når apper ikke er tilgjengelige via Google Play Pass lenger

Hvis apper du bruker, eller spill du spiller, fjernes fra Play Pass:

• Kostnadsfrie apper og spill:
    • Du kan fortsatt bruke appene eller spillene, men du kan begynne å se annonser eller du må kanskje betale for varer i appene.
  • Apper og spill som koster penger:
    • Du kan bruke appene eller spillene som koster penger, en stund før du må kjøpe appene eller spillene separat, utenfor Play Pass.
    • Du kan også avinstallere appene.

Administrer Google Play Pass-abonnementet ditt

Hvis du abonnerer på Play Pass, kan du bruke Google Play-appen til å

• sjekke når abonnementet ditt fornyes
  • endre en betalingsmåte
  • legge til en alternativ betalingsmåte
  • si opp Play Pass-abonnementet ditt

Slik administrerer du abonnementet ditt:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play-butikken.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Abonnementer og så Play Pass.
Tips: Inntil videre kan du ikke sette Play Pass-abonnementet på pause. Selv om du avinstallerer en app som er lastet ned via Play Pass, avsluttes ikke abonnementet ditt.

Følgende skjer når du sier opp Play Pass-abonnementet

Når du har sagt opp Play Pass-abonnementet, skjer dette:

• Noe innhold du fikk via abonnementet og fordelene, kan ikke brukes.
  • Oppsigelsen gjelder også for familiemedlemmer som har aktivert abonnementet.
  • Du kan bruke appene og spillene du har, frem til abonnementsperioden utløper.
  • Apper du installerer fra Play Pass, og dataene som hører til, blir værende på enheten din.

Innhold du har fått via Play Pass:

• Apper som koster penger, kan be deg kjøpe appen eller abonnere på Play Pass.
  • Kjøp i apper blir fjernet, men varene kan kjøpes enkeltvis.
  • Du kan se annonser i apper der de før var fjernet.
  • Hvis du abonnerer på Play Pass igjen, får du tilgang til alt innholdet igjen.

Play Pass-abonnementer i Google Play familiebibliotek:

Når abonnementet er utløpt, har du ikke lenger tilgang til Play Pass-fanen i Google Play Butikk-appen. Det kan begynne å bli vist annonser og kjøp i apper i spill og apper du laster ned fra Play Pass-katalogen.

Get support for Pixel Pass

To learn more about Pixel Pass, visit the Pixel Pass Help Center.