Google Play Passin tilaaminen

Kun tilaat Google Play Passin, saat yli 1 000 peliä ja sovellusta ilman mainoksia tai sovelluksensisäisiä ostoksia. Play Passilla saat pääsyn tiettyihin sovelluksiin ja peleihin, mutta et kaikkeen Google Playn sisältöön. Pelien, sovellusten ja tarjousten saatavuus Playssa voi vaihdella maittain. Tietyillä alueilla käyttäjät voivat myös saada nämä edut:

Mitä tarvitset

Google Play Pass ‑tilauksen tekeminen edellyttää seuraavaa:
Tärkeää: Jos et ole perheen ylläpitäjä, muista tarkistaa kaikki sovellukset, ennen kuin annat perheryhmääsi kuuluvan lapsen asentaa niitä.

Google Play Passin tilaaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Play Kauppa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Play Pass ja sitten Aloita.
  4. Seuraa näytöllä olevia ohjeita.
Vinkki: Sinua veloitetaan vain kokeilujakson päättyessä. Jos et halua, että sinua veloitetaan, peruuta tilaus ennen kokeilujakson loppua.

Kuukausittaisten Play Pass ‐tarjousten käyttäminen

Seuraavilla alueilla olevat tilaajat voivat olla oikeutettuja kuukausittaisiin Play Pass ‑tarjouksiin. Tarjoukset päivittyvät joka kuukausi, ja tiettyjen tarjousten saatavuus voi vaihdella tilikohtaisesti. Ominaisuuteen sovelletaan Play Pass ‐tarjousten ehtoja.

• Australia
  • Chile
  • Ranska
  • Saksa
  • Iso-Britannia
  • Indonesia
  • Meksiko
  • Yhdysvallat
  • Ukraina*
  • Intia
  • Italia
  • Puola
  • Espanja
  • Filippiinit*
  • Thaimaa*
  • Alankomaat
  • Saudi-Arabia*
  • Taiwan*
  • Brasilia

* Tilaajat Ukrainassa, Filippiineillä, Thaimaassa, Saudi Arabiassa ja Taiwanissa: Tätä ominaisuutta testataan satunnaisesti valituilla Play Pass ‑tilaajilla, eikä ominaisuus ole välttämättä saatavilla kaikille Play Pass ‑tilaajille näillä markkinoilla. Se voi tulla kaikkien näillä markkinoilla olevien Play Pass ‐tilaajien saataville lähitulevaisuudessa.

Näet tämän kuukauden tarjoukset Android-laitteella seuraavasti:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus.
  2. Valitse Play Pass.
  3. Napauta Tarjoukset-välilehteä.

Vinkki: Et näe tarjouksia, jos olet mukana mainoskampanjan kokeilussa.

Milloin saan Play Pass ‐tarjouksen?
Tarjoukset päivitetään kunkin kuun ensimmäisenä päivänä. Jos osallistut mainoskampanjan kokeiluun tai kokeilujaksoon, tarjoukset ovat käytettävissä vasta maksulliseen tilaukseen siirtyminen jälkeen.
Mistä löydän Play Pass ‐tarjouksia?
Nykyiset Play Pass ‐tilaajat näkevät tarjoukset Play Kaupan Play Pass ‐välilehdellä.
Entä jos en käytä tarjouksiani ennen viimeistä voimassaolopäivää?
Jos Play Pass ‐tarjousta ei käytetä ennen kuun päättymistä, menetät tarjouksen.
Saavatko perheryhmän jäsenet Play Pass ‐tarjouksia?
Ei. Vain perhepaketin ylläpitäjä voi käyttää Play Pass ‐tarjouksia.
Hyväksytäänkö jaetut maksut?
Kyllä. Jos erikoistarjouksesta saa saldoa ostokseen, voit maksaa erotuksen toisella maksutavalla.
Entä jos ostokseni alittaa tarjouksen arvon?
Tarjouksia voi käyttää vain yhteen ostokseen, vaikka ostamasi tuotteen arvo alittaisi tarjouksen enimmäisarvon. Voit käyttää tarjouksen mihin tahansa yksittäiseen ostokseen. Jos yksittäinen ostos ei vastaa tarjousta tai ylitä sitä, jäljellä olevaa tarjouksen arvoa ei voi käyttää.
Miten Play Pass ‐tarjoukset eroavat muusta Play Passin sisällöstä?
Play Pass ‐valikoiman pelit ja sovellukset eivät sisällä mainoksia tai sovelluksen sisäisiä ostoksia. Näissä peleissä ja sovelluksissa on Play Pass ‐merkki. Erikoistarjousten sisältö ei kuulu Play Pass ‐valikoimaan, joten saatat edelleen nähdä siihen liittyviä mainoksia.

Koko perheen kirjaston luominen

Koko perheen kirjastossa voit jakaa Google Play Pass ‐tilauksen Google Play ‐perheryhmällesi. Lue lisää Google Play Koko perheen kirjastosta.

Tärkeää: Jos et kuulu perheryhmään, sinun on ensin luotava sellainen.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Play Kauppa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Perhe ja sitten Tilaa Koko perheen kirjasto.
  4. Ota Koko perheen kirjasto käyttöön seuraamalla ohjeita näytöllä.

Perheeseen liittyminen ja Google Play Pass ‑tilauksen aktivointi

Jos kuulut jo Googlen perheryhmään ja perheen ylläpitäjä tilaa Play Passin, sinun täytyy aktivoida Play Pass ennen sen käyttöä.
Tärkeää: Sinun täytyy ehkä hyväksyä perheryhmän kutsu sähköpostilla tai tekstiviestillä, ennen kuin voit aktivoida Google Play Passin. Lue lisää perheryhmään liittymisestä.
  1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Play Kauppa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Play Pass ja sitten Aktivoi.
Vinkki: Jos käytät perhepakettia, Play Passin tarjoukset ovat saatavilla vain ylläpitäjälle.

Google Play Passin poistaminen käytöstä

Vain perheenjäsenet voivat aktivoida Play Passin tai poistaa sen käytöstä. Kun poistat Play Passin käytöstä, tämä koskee vain omaa tiliäsi. Muut perheenjäsenet voivat edelleen käyttää Play Passia.
  1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Play Kauppa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset ja sitten Play Pass.
  4. Valitse Peru tilaus.
Vinkki: Jos haluat peruuttaa Play Passin tilauksen, pyydä perheen ylläpitäjää peruuttamaan se. Kun perheen ylläpitäjä peruuttaa tilauksen, Play Pass poistetaan perheenjäseniltä.

Google Play Passiin sisältyvien pelien ja sovellusten käyttäminen

Kun tilaat Google Play Passin, saat yli 1 000 peliä ja sovellusta ilman mainoksia tai sovelluksensisäisiä ostoksia. Play Passilla saat pääsyn tiettyihin sovelluksiin ja peleihin, mutta et kaikkeen Google Playn sisältöön. Pelien, sovellusten ja tarjousten saatavuus Playssa voi vaihdella maittain. Tietyillä alueilla käyttäjät voivat myös saada nämä edut:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Play Pass.
  3. Valitse sovellus.
  4. Jos sovellus kuuluu Play Passiin, näet Play Pass ‑logon sovelluksen tietosivun yläreunassa.
Tärkeää: Google Play mittaa Play Passin käyttöäsi, jotta Play Passin kehittäjien tuloja voidaan seurata. Annamme myös kehittäjille tietoja siitä, miten ihmiset käyttävät heidän sovelluksiaan. Emme jaa henkilötietojasi tai yksittäisiä käyttötietoja. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi tai poistaa sen käytöstä, ja lopetamme käytön arvioinnin tilauksen päätyttyä.
Kun sovelluksia poistetaan Google Play Passista

Jos käyttämäsi sovellus tai peli poistuu Play Passista:

• Maksuttomat sovellukset ja pelit:
    • Voit edelleen käyttää kyseistä sovellusta tai peliä, mutta saatat jatkossa nähdä mainoksia tai joutua maksamaan sovelluksen sisäisistä tuotteista.
  • Maksulliset sovellukset ja pelit:
    • Voit käyttää maksullista sovellusta tai peliä jonkin aikaa, ennen kuin sinun on ostettava se erikseen Play Passin ulkopuolelta.
    • Voit myös poistaa kyseisen sovelluksen.

Google Play Pass ‑tilauksen ylläpitäminen

Jos olet Play Passin tilaaja, voit tehdä näitä Google Play ‐sovelluksella:

• Tarkistaa milloin paketti uusitaan
  • Muuttaa maksutapaa
  • Lisätä varamaksutavan
  • Perua Play Pass ‐tilauksen

Tilauksen ylläpitäminen:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Play Kauppa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset ja sitten Play Pass.
Vinkki: Et voi keskeyttää Play Pass ‑tilaustasi tällä hetkellä. Play Passin kautta ladatun sovelluksen poistaminen ei peruuta tilausta.

Mitä tapahtuu, kun perut Play Pass ‐tilauksen

Kun olet perunut Play Pass ‐tilauksen:

• Et voi käyttää osaa tilaukseen ja etuihin kuuluvasta sisällöstä.
  • Peruminen koskee myös tilauksen aktivoineita perheenjäseniä.
  • Voit edelleen käyttää sinulla olevia sovelluksia ja pelejä, kunnes tilausjakso päättyy.
  • Play Passin kautta asennetut sovellukset ja niiden data pysyvät laitteellasi.

Play Passin kautta saamasi sisältö:

• Voit saada maksullisista sovelluksista kehotteita ostaa sovellus tai tilata Play Pass.
  • Sovelluksen sisäiset ostokset poistetaan, mutta ne ovat saatavilla yksittäisinä ostoksina.
  • Näet mainokset sovelluksissa, joista ne on poistettu.
  • Jos liityt Play Passiin uudelleen, voit käyttää sisältöä.

Play Pass ‐tilaukset Google Play Koko perheen kirjastossa:

Kun tilaus päättyy, et enää pääse Play Pass ‐välilehdelle Google Play Kauppa ‐sovelluksessa. Play Pass ‐valikoiman peleistä ja sovelluksista voi alkaa näkyä mainoksia ja sovelluksensisäisiä ostoksia.

Get support for Pixel Pass

To learn more about Pixel Pass, visit the Pixel Pass Help Center.

Muita lähteitä