Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Administrer anropsloggen din for Google Duo

Du kan gjennomgå eller slette informasjon om Duo-anropsloggen din.

Viktig: Hvis du sletter kontoen din, mister du loggen for godt. Finn ut hvordan du sletter kontoen din.

Slett anropsloggen din

1. Åpne Duo-appen Duo.
  2. Øverst til høyre trykker du på Flere alternativerMerog så Innstillinger og så Konto og så Administrer loggen.
  3. Trykk på Slett hele loggen nå og så Slett.

Viktig: All anrops- og meldingshistorikk for Duo blir slettet for godt fra enheter som er logget på med denne Google-kontoen og bruker den nyeste versjonen av Duo.

Gjennomgå kontaktloggen

1. Åpne Duo-appen Duo.
  2. Velg en kontakt.
  3. Øverst til høyre trykker du på Flere alternativerMerog så Vis hele loggen

Valgfritt: For å slette kontaktloggen, gå øverst til høyre og trykk på Flere alternativer Merog så Slett Duo-loggen og så Slett.