Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Google Duon soittohistorian ylläpitäminen

Voit tarkastaa tai poistaa tietoja Duon soittohistoriasta.

Tärkeää: Jos poistat tilisi, myös historiasi poistuu pysyvästi. Ohjeita tilin poistamiseen.

Puheluhistorian poistaminen

1. Avaa Duo-sovellus Duo.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta LisäasetuksetLisääja sitten Asetukset ja sitten Tili ja sitten Ylläpidä historiaa.
  3. Napauta Poista koko historia nyt ja sitten Poista.

Tärkeää: Koko Duon puhelu- ja viestihistoria poistetaan pysyvästi laitteilta, jotka ovat kirjautuneet sisään tällä Google-tilillä ja jotka käyttävät uusinta Duo-versiota.

Kontaktihistorian tarkistaminen

1. Avaa Duo-sovellus Duo.
  2. Valitse kontakti.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta LisäasetuksetLisääja sitten Näytä koko historia

Valinnainen: Poista kontaktihistoria napauttamalla oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset Lisääja sitten Poista Duon historia ja sitten Poista.