Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Løs lyd- eller videoproblemer

Viktig: Google tilbyr ikke lenger programvareoppdateringer for disse smartskjermene fra tredjeparter:

• Lenovo Smart Display – 7, 8 og 10 tommer
  • JBL Link View
  • LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display

Dette kan påvirke kvaliteten på videoanrop og -møter. Finn ut mer om hvilke enheter som fungerer med Duo.

Hvis du ikke kan koble til Duo, kan det hende at appen har problemer med lyd, video eller tilkoblingen.

Her er noen ting du kan prøve for å løse problemet:

Sjekk at du er tilkoblet Internett

Koble til Wi-Fi

Hvis du er innenfor rekkevidden til et Wi-Fi-nettverk, kan du prøve å koble deg til det.

Sjekk mobildatatilkoblingen

Hvis du ikke kan koble deg til Wi-Fi, må du sjekke at mobildata er slått på på telefonen din, og at du har et sterkt signal.

Slik sjekker du at mobildata er slått på:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på Android-enheten din etterfulgt av Databruk.
  2. Slå på Mobildata
Start appen på nytt

Hvis du er tilkoblet Internett, men fortsatt ikke får Duo til å fungere, kan du prøve å starte appen på nytt.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på Android-enheten din etterfulgt av Apper etterfulgt av Duo etterfulgt av Tving avslutning.
  2. Åpne Duo på nytt.
Start enheten din på nytt

Hvis ingenting annet fungerer, kan du starte enheten din på nytt.

Løs problemer med video eller lyd under et anrop

Hvis du er i et anrop, og du har problemer med video eller lyd, bør du gjøre følgende:

1. Sjekk at kameraet og mikrofonen på enheten ikke er fysisk blokkert.
  2. Sjekk at kameraet og mikrofonen vender riktig vei.
  3. Sjekk mobil- eller Wi-Fi-signalet ditt. Wi-Fi- eller mobildata-ikonet må ha minst én strek. Hvis du ikke ser noen strek, må du flytte deg til et sted med bedre signal.
  4. Start appen på nytt, og prøv igjen.
  5. Start enheten på nytt, og prøv igjen.
  6. Sjekk hvor mye batteri enheten har igjen. Hvis batteriet er lavt, må du lade enheten.