Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Opgeschort Google Workspace-abonnement opnieuw activeren in Google Domains

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een opgeschort Google Workspace-account opnieuw activeert. Deze stappen zijn alleen van toepassing als je je Google Workspace-abonnement via Google Domains hebt gekocht.

Als het langer dan 10 dagen niet lukt om de kosten te innen via je automatische betaalmethode, schort Google je Google Workspace-service op. In dat geval moet je je betaalmethode updaten en alle openstaande bedragen in je account betalen.

Belangrijk: Als je je Google Workspace-abonnement rechtstreeks bij Google Workspace hebt gekocht, gebruik je de Beheerdersconsole om je account opnieuw te activeren. Als je geen beheerderstoegang tot je Workspace-account hebt, kun je de beheerderstoegang herstellen. Update dan je betaalmethode in de Beheerdersconsole. Betaal daarna alle openstaande bedragen. Als je account is opgeschort, kun je het herstellen.

Een opgeschort Google Workspace-abonnement opnieuw activeren

Volg de instructies hieronder om de opschorting van je Google Workspace-abonnement ongedaan te maken via Google Domains:

1. Log in bij Google Domains.
  2. Selecteer de naam van je domein.
  3. Klik op Menu Menu en dan E-mail.
  4. Klik op Naar Google Workspace-instellingen of Google Workspace-abonnement beheren en dan Heractiveren.
  5. Betaal het openstaande bedrag als daarom wordt gevraagd.