Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

Google Marketing Live 2023: nieuwe functies activeren in Display & Video 360

23 mei 2023

Omdat consumenten steeds hogere verwachtingen hebben als het om privacy gaat, moeten bedrijven oplossingen vinden om effectief contact te leggen met zowel nieuwe als bestaande klanten op een manier die hun privacy beschermt. Display & Video 360 is een platform waarmee u dat kunt doen via programmatic aankopen. Op Google Marketing Live 2023 hebben we nieuwe manieren gedeeld om in contact te komen met waardevolle klanten en inzicht te krijgen in hoe campagnes voor verbonden tv resultaten opleveren.

Bereik nieuwe converterende doelgroepen met geoptimaliseerde targeting in Display & Video 360. Terwijl er allerlei ontwikkelingen rond privacy plaatsvinden, kunt u met AI-gebaseerde doelgroepoplossingen nieuwe, relevante klanten blijven vinden, zonder afhankelijk te zijn van cookies van derden. Daarom hebben we geoptimaliseerde targeting gelanceerd. Hiermee kunt u AI-signalen gebruiken om nieuwe doelgroepen te bereiken die waarschijnlijk converteren. Adverteerders die geoptimaliseerde targeting voor display-advertenties op het Google Display Netwerk gebruiken, realiseren gemiddeld 50% meer conversies tegen een vergelijkbare ROI.1 En adverteerders die geoptimaliseerde targeting gebruiken met first-party doelgroepen in Display & Video 360, zien mogelijk een gemiddelde verbetering van 55%.2

Spreek uw first-party doelgroep aan in Display & Video 360. Publisher Advertiser Identity Reconciliation (PAIR) is nu breder beschikbaar voor adverteerders en uitgevers in Display & Video 360 en biedt binnenkort meer flexibiliteit om data-cleanrooms voor gegevens van derden te gebruiken. Met privacyveilige technologie kunnen adverteerders en uitgevers first-party gegevens afstemmen voor doelgroepen die zowel de site van een adverteerder als een site van een uitgever hebben bezocht. Adverteerders kunnen daardoor beter contact houden met hun bekende doelgroepen via Display & Video 360, terwijl ze geen individuele personen hoeven te volgen op het web. Zo kunnen adverteerders relevante advertenties tonen aan een aantal van hun doelgroepen met de hoogste intentie en de prestaties verbeteren, terwijl ze voldoen aan de privacyverwachtingen van mensen.

Krijg meer inzichten met metingen voor verbonden tv (CTV). Met het nieuwe rapport Digitaal en tv in Display & Video 360 kunt u het algehele bereik en de efficiëntie van uw CTV-campagnes meten naast uw traditionele tv-aankopen. Gebruik deze belangrijke inzichten voor betere toekomstige media-investeringen. Conversiemetingen via verschillende apparaten komen binnenkort ook beschikbaar voor CTV-campagnes. Zo krijgt u een duidelijker beeld van wat mensen doen nadat ze uw advertenties op een smart-tv hebben gezien. Hebben ze bijvoorbeeld hun mobiele telefoon gepakt en het artikel gekocht dat ze in uw CTV-advertentie hebben gezien? Deze nieuwe rapportagefuncties geven u samen een vollediger beeld van hoe campagnes voor verbonden tv uw marketingdoelen in de gehele trechter ondersteunen. In aanmerking komende klanten in de VS kunnen vanaf vandaag deelnemen aan de bèta. Later dit jaar wordt de service algemeen beschikbaar gemaakt.

Registreer nu en bekijk de korte video's over metingen en privacy voor meer nieuws over de innovaties van Google rond doelgroepen en metingen en hoe deze uw resultaten kunnen verbeteren in het veranderende advertentielandschap.

Gepost door het Google Marketing Live-team

1. Bron: Google-gegevens, wereldwijd, 27-10-2022 tot 08-11-2022
2. Bron: Google-gegevens, wereldwijd, 08-09-22 tot 15-09-22