Tuotesivujen näkyminen Googlen palveluissa

Kun osallistut hintavertailupalveluohjelmaan, hintavertailupalvelusi tuotesivut näkyvät asiakkaille, jotka etsivät tuotteita Googlesta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit laittaa ominaisuuden päälle tai pois päältä CSS Centerissä.

Ohjeet

Näin saat hintavertailupalvelun tuotesivut näkymään Googlen palveluissa

1. Varmista, että täytät vähimmäisvaatimukset hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymiselle Googlessa.
  2. Siirry CSS Center ‐tilillesi ja klikkaa vasemmasta navigointivalikosta Yrityksesi Business. Klikkaa sitten Näkyvyys Googlessa ‐välilehteä. Katso hintavertailupalveluohjelman rekisteröitymisoppaasta, miten saat pääsyn CSS Centeriin.
  3. Kun olet lukenut ja hyväksynyt käyttöehdot, klikkaa Aloita-painiketta.
  4. Mahdollisuus on nyt käytössä, ja rekisteröitymisen jälkeen saat tuotesivusi näkyviin maksuttomissa listauksissa ja Shopping-mainoksissa Googlen eri palveluissa. Seuraa bannerin ohjeita.
    1. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun on ladattava tuotetiedot APIn avulla. Lue lisää CSS APIn käytöstä.
    2. Pidä lähetetyt tuotetiedot ajan tasalla, koska tämä voi vaikuttaa tarkastuksen onnistumiseen ja nopeuteen.

Näin poistat hintavertailupalvelun tuotesivut näkyvistä Googlen palveluissa

1. Siirry CSS Center ‐tilillesi ja klikkaa vasemmasta navigointivalikosta Yrityksesi Business. Klikkaa sitten Näkyvyys Googlessa ‐välilehteä.
  2. Voit poistaa hintavertailupalvelun tuotesivut näkyvistä klikkaamalla maksuttomia listauksia tai Shopping-mainoksia.
  3. Vahvista muutos valintaikkunasta.
  4. Mahdollisuus on nyt poissa käytöstä, eivätkä hintavertailupalvelun tuotesivut enää näy Googlessa tuotteita etsiville käyttäjille.
Huom. Voit ottaa mahdollisuudet käyttöön myöhemmin klikkaamalla "Aloita" ja seuraamalla käyttöliittymän ohjeita.