Uusi aloituspaketti: hintavertailupalvelut (CSS)

Sisällys

CSS Center

CSS Center on alusta, jolla voit ylläpitää hintavertailupalveluohjelmaan osallistumistasi. CSS Centerin ydintoimintojen avulla voit tehdä seuraavia:

• Hallinta:
    • Hallinnoi hintavertailupalveluohjelmaan osallistumista.
    • Muokkaa Googlessa näkyvää logoa.
    • Todista hintavertailupalvelun kelpoisuus.
    • Hallinnoi yksittäisten hintavertailupalveluiden käyttäjiä ja aseta esimerkiksi heidän Kauppiaskeskus-tileilleen pääsyoikeuksia.
  • Kauppiasportfolion hallinta:
    • Itsepalveluominaisuuden avulla voit kasvattaa portfoliotasi rekisteröimällä kauppiaita eli siirtämällä Kauppiaskeskus-tilejä hintavertailupalveluusi.
    • Järjestä portfoliosi tunnisteiden ja suodattimien avulla.
    • Katso kattava yleiskatsaus osallistuvista CSS-verkkotunnuksista sekä kaikista niihin liittyvistä Kauppiaskeskus-tileistä.
    • Tarkastele ohjelmaan kuuluvia Kauppiaskeskus-tilejä yhdestä paikasta.
    • Hoida kauppiaiden ongelmia ja kasvua laajassa mittakaavassa kootun diagnostiikan, vinkkien ja parhaiden käytäntöjen avulla.
  • Hintavertailupalvelun tuotesivujen ylläpito:
    • Ymmärrä ongelmia, jotka estävät hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymisen Googlessa.
    • Näe kaikki hintavertailupalvelun tuotesivut ja niiden tulokset.

Löydät yleiskatsauksen kaikista ominaisuuksista hintavertailupalveluiden koulutuskeskuksesta ja CSS Centerin ohjekeskuksesta.

Hintavertailupalvelun uutiskirje

Hintavertailupalvelun uutiskirje on virallinen viesti, joka lähetetään kaikille hintavertailupalveluille joka viikko. Siinä on tärkeää tietoa esimerkiksi

• tuotepäivityksistä
  • uusista betaversioista
  • tärkeistä muutoksista.

Tilaa uutiskirje täyttämällä tämä lomake.

Koulutuskeskus

Koulutuskeskus on hintavertailupalveluille suunniteltu alusta, jonne on koottu kaikki olennaiset Shopping-mainoksiin liittyvät materiaalit (esimerkiksi tuoteformaatit, tarjousten perustiedot, käyttötiedot ja trendit). Niistä on apua liiketoiminnan hallinnoinnissa ja kauppiaiden tukemisessa.

Rekisteröityminen

Jos haluat täyden pääsyn koulutuskeskukseen, ilmoita kiinnostuksestasi tällä lomakkeella ja aloita salassapitosopimuksen käsittely.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat sähköpostia osoitteesta css-nda-request@google.com ja ohjeet prosessin loppuun viemiseksi.

Huom. Jos haluat täyden pääsyn koulutuskeskukseen, tämä salassapitosopimus on allekirjoitettava riippumatta aiemmista Googlelle allekirjoittamistasi salassapitosopimuksista.

Tukipolut tutuiksi

Voit saada apua Googlen eri tiimeiltä riippuen ongelmastasi.

Käytä tätä tukilinkkiä, jos sinulla on seuraaviin aiheisiin liittyviä kysymyksiä:

• Tilin vaihdot
  • Kampanjan toteutus ja muutokset
  • CSS Marketplace ‐pyyntö
  • Syötteen tarkastukset
  • Syötteen käyttöönotto
  • Syötteen optimointi
  • Käyttöönottotuki
  • Samanaikaisen seurannan vapautukset ja valinnat
  • Hintavertailupalvelujen vianetsintä
  • Hintavertailupalvelujen linkkien päivittäminen

Jos haluat selvittää esimerkiksi laskutukseen, Google Analyticsiin, Kauppiaskeskukseen tai käytäntöjen ja mainosten tarkastukseen liittyviä ongelmia, ota yhteyttä asiakastukeen livechatin ja sähköpostin kautta.

Usein kysyttyä

Miten voin nostaa tarjousrajaa yksittäiselle kauppiaalle tai usean asiakkaan tilille?

Voit pyytää tarjousrajan korotusta tällä lomakkeella (kohdassa Järjestelmänvalvojan tuki).

Miten voin laittaa samanaikaisen seurannan päälle tai saada vapautuksen samanaikaisesta seurannasta?

Lähetä pyyntö tällä lomakkeella (kohdassa Samanaikaisen seurannan vapautukset ja valinnat).
Lue lisää samanaikaisesta seurannasta hintavertailupalveluille klikkaamalla tästä.

Mitä vertailusivustomainokset ovat?

Vertailusivustomainokset (Comparison Listing Ads, CLA) julkaistaan kaikissa 21 maassa (ETA+CH), mutta mainoksia voi näyttää vasta, kun huutokauppaan osallistuu vähintään kolme hintavertailupalvelua. Huomioi maan valinnassa, ettei kaikissa maissa huutokauppaan välttämättä osallistu tällä hetkellä kolmea hintavertailupalvelua. Voit pyytää lisätietoja sinulle osoitetulta, hintavertailupalveluja auttavalta Googlen asiakasvastaavalta.
Saat lisätietoja vertailusivustomainoksista tästä esityksestä ja tästä ohjekeskuksen artikkelista.
Jos haluat saada vertailusivustomainokset käyttöösi, ota yhteyttä sinulle osoitettuun Googlen asiakasvastaavaan ja pyydä häntä sallimaan niiden käyttö.

Miten voin ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Display-verkoston uudelleenmarkkinoinnin Shopping-mainoksissa yleistä hakua laajemmin?

Oletusarvoisesti hintavertailupalvelut voivat lisätä tuotteita Shopping-mainosyksiköihin vain Googlen yleisillä hakutulossivuilla.
Voit hakea seuraavia ominaisuuksia käyttöösi:
  • Display-verkoston uudelleenmarkkinointi
  • Shopping-mainokset yleistä hakua laajemmin (esimerkiksi Shopping-välilehdellä, kuvahaussa ja YouTubessa).
Lähetä hakemus tällä lomakkeella (kohdassa "Samanaikaisen seurannan vapautukset ja valinnat").

Miten voin siirtää kauppiaan toisesta hintavertailupalvelusta omaani?

Jos olet hintavertailupalvelun tilin järjestelmänvalvoja, voit pyytää kauppiasta siirtymään toisesta hintavertailupalvelusta omaan palveluusi itsepalveluvaihtoehdon kautta. Lue lisää kauppiastilien siirtämisestä hintavertailupalvelusta toiseen.

Hintavertailukumppaniohjelman tiedot

Hintavertailuportaali: Hintavertailupalveluja varten on erillinen portaali, jossa voit
  • tutustua hintavertailupalveluohjelmaan
  • katsoa Partner tai Premier Partner ‑edut
  • lukea menestystarinoita kauppiaista, jotka tekevät yhteistyötä hintavertailupalvelujen kanssa.
Pääset hintavertailupalveluportaaliin klikkaamalla tästä.
Hintavertailupalveluohjelma: Hintavertailukumppaniohjelman tarkoitus on tarjota etuja sekä hintavertailupalveluille että niitä käyttäville kauppiaille. Hintavertailukumppanit ovat saaneet erityisen koulutuksen, jotta he voivat auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja hyödyntämään Shopping-mainoksia parhaalla mahdollisella tavalla.