Kan ikke caste til Android TV

Hvis du har problemer med å caste video til Android-TV-en din via innebygd Chromecast-funksjonalitet (tidligere kjent som Google Cast), må du sørge for at du bruker den nyeste versjonen av Google Cast-mottakeren.

Trinn 1: Sjekk den nåværende versjonen av Google Cast-mottakeren

1. Velg Innstillinger Settings på startskjermen for Android-TV-en etterfulgt av Google Cast.
  2. Se etter Versjonsnummer X.XX.XXXXX.

Hvis versjonsnummeret ikke samsvarer med «Cast for Android TV»-enhetens programvareversjon, må du laste ned den nyeste versjonen av Google Cast-mottakeren.

Trinn 2: Last ned den nyeste versjonen av Google Cast-mottakeren

1. Logg på Google Play på Android TV-en din.
  2. Velg Mine apper etterfulgt av Google Cast-mottaker etterfulgt av Oppdater.