Slik caster du: En hurtigstartveiledning

Vil du caste med en gang? Følg disse enkle trinnene for å komme i gang:

Trinn 1. Plugg inn Chromecast-enheten

1. Plugg Chromecasten inn i TV-en.
  2. Koble USB-strømkabelen til Chromecasten.
  3. Koble den andre enden av USB-strømkabelen til den medfølgende strømadapteren, og sett den i et strømuttak.

Merk: Bare bruk den medfølgende strømadapteren.

Trinn 2. Last ned Google Home-appen

Last ned Google Home-appen på mobilenheten eller nettbrettet du bruker.

Trinn 3. Konfigurer Chromecast

Følg denne enkle veiledningen for å konfigurere Chromecast.

Trinn 4. Cast innhold

Finn ut hvordan du caster fra Chrome til TV-en eller caster fra Chromecast-kompatible apper til TV-en. For å få mer hjelp med Android-telefoner, gå til Cast musikk og video fra telefonen til en enhet.

Merk: Hvis enheten starter på nytt mens du caster, bør du prøve å caste innholdet på nytt.