Specificaties voor Chromecast

Chromecast

Chromecast-specificaties:

Categorie Specificaties
Uitvoer Geschikt voor HDMI, CEC (Consumer Electronics Control)
Stroom 5 V, 1 A voeding
  • Je hebt een stroomvoorziening nodig. Deze wordt meegeleverd in de Chromecast-doos.
Afmetingen
  • Apparaat: 5,19 x 5,19 x 1,38 cm, exclusief kabels en accessoires
  • Pakket: 14,0 x 4,4 x 11,4 cm
  • Stroomkabel: 1,75 m
Resoluties Ondersteunt alle resoluties tot 1080p
Poorten en aansluitingen
  • HDMI
  • Micro-USB
Kleuren
  • Houtskool
  • Krijt
Gewicht 40 g
Draadloze standaarden 802.11 b/g/n/ac wifi (2,4 GHz/5 GHz)
Draadloze beveiliging
  • WEP
  • WPA/WPA2
Chromecast Ultra Chromecast Ultra

Specificaties van de Chromecast Ultra:

Categorie Specificaties
Uitvoer Geschikt voor HDMI, CEC (Consumer Electronics Control)
Invoer 110-240 V wisselstroom, 50/60 Hz
Stroom 5 V gelijkstroom, 1 ampère
  • Je hebt een stroomvoorziening nodig. Deze wordt meegeleverd in de Chromecast Ultra-doos.
Afmetingen
  • Apparaat: 5,82 x 5,82 x 1,37 cm (exclusief kabels en accessoires)
  • Buitenmaten VS/EU/JP: 12,15 x 12,65 x 6,65 cm
  • Buitenmaten VK/IE/AU/NZ: 12,15 x 12,65 x 8,02 cm
  • Stroomkabel: 2 m
Resolutie Ondersteunt alle resoluties tot 4K Ultra HD en High Dynamic Range (HDR) voor een superieure beeldkwaliteit
  • Opmerking: Je hebt een 4K-tv, 4K-content en een snelle internetverbinding nodig voor beelden van 4K Ultra HD- en HDR-kwaliteit. Als 4K niet beschikbaar is, wordt je content nog steeds geoptimaliseerd voor de maximale resolutie van je tv.
Poorten en aansluitingen
  • HDMI voor rechtstreekse aansluiting op de tv
  • Micro-USB voor voeding en gegevens
  • Ethernet-poort op de voedingsadapter voor moeilijk bereikbare wifi-locaties in je huis
Kleur Zwart
Gewicht
  • Apparaat: 47 g
  • Adapter: 101 g
Draadloze standaarden 802.11ac wifi (2,4 GHz/5 GHz) 1x2 MISO wifi voor streaming met de beste prestaties
Draadloze beveiliging
  • WPS
  • WEP
  • WPA
  • WPA-2

Chromecast met Google TV (4K)

Specificaties voor de Chromecast met Google TV (4K):

Categorie Specificaties
Uitvoer HDMI 2.0 met ALLM-functie voor gamen
Invoer 110-240 V wisselstroom, 50/60 Hz
Stroom 5 V gelijkstroom, 1,5 ampère
  • Je hebt een stroomvoorziening nodig. Deze wordt meegeleverd in de doos van de Chromecast met Google TV. Er is een afzonderlijke ethernet-stroomadapter verkrijgbaar op https://store.google.com.
Afmetingen
  • Apparaat: 16,2 x 6,1 x 1,25 cm, exclusief kabels en accessoires
  • Stroomkabel: 1,5 m
Resolutie Ondersteunt resoluties tot 4K Ultra HD en HDR (High Dynamic Range) voor een superieure beeldkwaliteit tot 60 fps
  • Opmerking: Je hebt een 4K-tv, 4K-content en een snelle internetverbinding nodig voor beelden van 4K Ultra HD- en HDR-kwaliteit. Als 4K niet beschikbaar is, wordt je content nog steeds geoptimaliseerd voor de maximale resolutie van je tv.
Video- en audio-ondersteuning
  • Dolby Vision, VP9 en HLG-decodering
  • Brede kleurruimte met HDR10 en HDR10+
  • Modus voor Dolby audio-overdracht
Poorten en aansluitingen
  • HDMI voor rechtstreekse aansluiting op de tv
  • USB-C voor voeding en gegevens
  • Ethernetpoort op de ethernet-voedingsadapter (los verkrijgbaar)
Kleuren
  • Sneeuw
  • Zonsopkomst
  • Hemelsblauw
Gewicht 56,7 g
Draadloze standaarden
  • 802.11ac wifi (2,4 GHz/5 GHz)
  • Bluetooth 4.2
Draadloze beveiliging WPA2

Chromecast met Google TV (HD)

Specificaties voor de Chromecast met Google TV (HD):

Categorie Specificaties
Stroom 5 V gelijkstroom, 1,5 ampère
  • Je hebt een stroomvoorziening nodig. Deze wordt meegeleverd in de doos van de Chromecast met Google TV. Er is een afzonderlijke ethernet-stroomadapter verkrijgbaar op https://store.google.com.
Afmetingen
  • Apparaat: 16,25 x 6,1 x 1,25 cm, exclusief kabels en accessoires
  • Stroomkabel: 1,5 m
Gewicht 55 g
Resolutie Tot 1080p HDR, 60 fps
  • Opmerking: Als je content wilt bekijken in HD, heb je een tv met HDMI-poort die geschikt is voor HD, HD-content en een betrouwbare breedbandverbinding nodig. Als HD niet beschikbaar is, wordt content nog steeds geoptimaliseerd voor de maximale resolutie van je tv.
Video-indelingen
  • HDR10
  • HDR10+
  • HLG
Audio-indelingen
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby Atmos via HDMI-overdracht
Poorten
  • HDMI voor rechtstreekse aansluiting op de tv
  • Voeding via USB Type-C
Kleur Sneeuw
Connectiviteit
  • Wifi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz)
  • Bluetooth 4.2

Chromecast-stembediening

Specificaties voor Chromecast-stembediening:

Categorie Specificaties
Batterij 2 AAA-batterijen (inbegrepen)
Audio Microfoon voor spraakinvoer (tussen aan/uit-knop en invoerknoppen)
Kleuren
  • Sneeuw
  • Zonsopkomst
  • Hemelsblauw
Afmetingen 12,2 x 3,8 x 1,8 cm
Gewicht 63 g
Sensor Versnellingsmeter
BLE 2,4GHz-naar-RF-transceiver geschikt voor BLE 4.2
Infrarood-ledlampje Om de tv, ontvanger of soundbar te bedienen
Geheugen: Flash 256 KB extern SPI-flashgeheugen
Knoppen
  • D-pad
  • Selecteren
  • Volume
  • Terug
  • De Google Assistent
  • Home
  • Geluid uit
  • YouTube
  • Netflix
  • Stroom
  • Invoer
Ledlampje Onder aan/uit- en invoerknoppen

Lees Vereisten voor Chromecast-apparaten voor meer informatie over ondersteunde besturingssystemen.

Over-the-air-updates: Indien beschikbaar wordt Chromecast automatisch geüpdatet naar de nieuwste softwareversie van Chromecast.

Opensource-code

Opensource-licenties

Andere licenties