Konfigurer en ny Chromecast med Google TV Voice Remote

Merk: Chromecast Voice Remote er bare kompatibel med Chromecast med Google TV.

Du kan konfigurere en ny Voice Remote for en Chromecast med Google TV som allerede er konfigurert.

1. Slå på Chromecast med Google TV.
  2. Trykk på knappen på baksiden av Chromecast med Google TV.
  3. Sett inn to AAA-batterier i den nye stemmestyrte fjernkontrollen.

I de fleste tilfeller blir fjernkontrollen automatisk sammenkoblet når du setter inn batteriene. Hvis ikke følger du fremgangsmåten på TV-skjermen. Eventuelt kan du trykke og holde inne Tilbake- og Hjem-knappen på fjernkontrollen i tre sekunder.

Konfigurer volum-, av/på- og inndataknappene på fjernkontrollen

Kjøp en ny Voice Remote for Chromecast med Google TV

Du kan kjøpe Voice Remote-enheter i Google Store.