Brug din Chromebook derhjemme

Få mest muligt ud af din Chromebook derhjemme. Hvis du ikke har en ekstern skærm, kan du forstørre din skærm, caste faner til dit fjernsyn og organisere dine vinduer i separate Virtual Desks-arbejdsområder. Her er nogle ressourcer, der kan hjælpe dig med at komme i gang:

Lær det grundlæggende

1. Skift til en Chromebook: Find apps, konfigurer din printer, og tilpas dine indstillinger.
  2. Brug tastaturgenveje: Se populære genveje, du kan bruge til at udføre opgaver hurtigere.
  3. Føj en bruger til din Chromebook: Del din Chromebook med andre i din husstand.
  4. Optag en video, eller tag et billede: Opret, find og rediger billeder og videoer.
  5. Find apps til din Chromebook: Se anbefalede Chromebook-apps, du kan bruge til almindelige opgaver.
  6. Tilpas hjælpefunktioner: Find og aktivér hjælpefunktioner, f.eks. skærmlæsere, forstørrelsesværktøjer og tilstanden med høj kontrast.

Bliv mere produktiv

1. Konfigurer Virtual Desks: Multitask, og organiser vinduer ved hjælp af flere skriveborde.
  2. Åbn, gem eller slet en fil: Åbn og gem filer som f.eks. dokumenter, PDF-filer, billeder og medier.
  3. Brug videochat, og foretag telefonopkald: Du kan videochatte med flere personer eller foretage telefonopkald via Duo.
  4. Aktivér Nattelys: Skift farven på din skærm for at mindske belastning af øjnene.
  5. Tegn i Canvas: Opret og del dine tegninger.

Sørg for, at du har forbindelse

1. Tilslut en skærm: Slut din Chromebook til en skærm eller et fjernsyn med en HDMI-, DisplayPort-, DVI- eller VGA-port.
  2. Cast til dit fjernsyn: Se videoer, billeder og websites på dit fjernsyn via Chromecast.
  3. Opret forbindelse til Bluetooth-enheder: Opret forbindelse til tilbehør som f.eks. tastaturer, mus, højttalere, hovedtelefoner og headset.
  4. Opret forbindelse til Wi-Fi: Brug et Wi-Fi-netværk til at oprette forbindelse til internettet.
  5. Konfigurer virtuelle private netværk (VPN): Opret forbindelse til et privat netværk, f.eks. netværket på dit arbejde eller din skole, via en VPN-forbindelse.