Finn og installer Kalender-tillegg

I Google Workspace Marketplace finner du et bredt utvalg av tillegg du kan bruke med Google Kalender.

Installer tillegg

Viktig: Hvis du har en jobb- eller skolekonto, og hvis du ikke ser «Finn tillegg», eller hvis du ikke kan installere tillegg, kan du kontakte administratoren din.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Finn tillegg.
  3. Installer tillegget fra Marketplace. Finn ut mer om hvordan du installerer tillegg.

Tips: For å gå til Marketplace fra sidepanelet i Kalender, klikk på Finn tillegg Plus til høyre. Finn ut mer om sidepanelet.

Finn Kalender-tillegg

Konfigurer konferansetillegg

Viktig: Hvis tillegget ikke fungerer, kan du kontakte apputvikleren via Marketplace.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til venstre klikker du på Ny Legg til etterfulgt av Aktivitet.
  3. Ved siden av «Legg til en Google Meet-videokonferanse» klikker du på rullegardinpilen Dropdown.
  4. Velg tillegget du vil bruke.
  5. Velg kontoen din og følg veiledningen for å logge på tillegget.

Avinstaller tillegg

Viktig: Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, er det enkelte apper som bare kan avinstalleres av administratoren din.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Finn tillegg.
  3. Avinstaller tillegget fra Marketplace. Finn ut hvordan du avinstallerer tillegg.