Find og installer Kalender-tilføjelser

I Google Workspace Marketplace kan du finde en lang række tilføjelser, som du kan bruge med Google Kalender.

Installer tilføjelser

Vigtigt! Hvis du har en arbejds- eller skolekonto, og du ikke kan se "Hent tilføjelser", eller du ikke kan installere en tilføjelse, skal du kontakte din administrator.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Hent tilføjelser.
  3. Installer tilføjelsen via Marketplace. Få flere oplysninger om at installere tilføjelser.

Tip! Du kan få adgang til Marketplace via sidepanelet i Kalender ved i højre side at klikke på Hent tilføjelser Plus. Få flere oplysninger om sidepanelet.

Find Kalender-tilføjelser

Konfigurer tilføjelser til videokonferencer

Vigtigt! Hvis tilføjelsen ikke fungerer, kan du kontakte appudvikleren via Marketplace.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst i venstre hjørne skal du klikke på Opret Tilføj og så Begivenhed.
  3. Ud for "Tilføj Google Meet-videomøde" skal du klikke på menupilen Dropdown.
  4. Vælg den tilføjelse, du vil bruge.
  5. Vælg din konto, og følg trinnene for at logge ind på tilføjelsen.

Afinstaller tilføjelser

Vigtigt! For arbejds- eller skolekonti kan nogle apps kun afinstalleres af din administrator.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Hent tilføjelser.
  3. Afinstaller tilføjelsen via Marketplace. Se, hvordan du afinstallerer tilføjelser.