Angi arbeidstid og -sted

Du kan bruke funksjonene for arbeidstid og tilgjengelighet hvis du har en konto som er tilknyttet jobben eller skolen. Hvis du ikke ser alternativet for arbeidstid eller -sted, kan det hende at administratoren din har slått det av for organisasjonen din. Hvem er administratoren min?

Legg til arbeidsstedet ditt

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på Opprett Legg til og så Arbeidssted.
  3. Klikk på hver dato for å justere datoperioden.
  4. Velg et arbeidssted:
    • Hjemme
    • Kontoret
    • For å legge til et annet sted, skriv det inn i feltet øverst.
  5. Klikk på Lagre.

Endre arbeidssted.

Viktig: Når kalenderen din deles med noen som har ledig/opptatt-tilgang, kan de se tilgjengeligheten din og arbeidsstedet ditt.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på stedet du vil endre og så Endre Edit task.
    • Trykk på hver dato for å justere datoperioden.
  3. Trykk på det nåværende arbeidsstedet ditt, og velg
    • Hjemme
    • Kontoret
    • For å legge til et annet sted, skriv det inn i feltet øverst.
  4. Trykk på Lagre.

Vis når du ikke er på jobb

Når du angir at du ikke er på jobb, avviser kalenderen automatisk alle møter i dette tidsrommet.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Nederst til høyre trykker du på Opprett Legg til og så Ikke på jobb.
  3. Velg «ikke på jobb»-datoer. Du kan også angi et tidspunkt.
    •  For å planlegge «ikke på jobb»-aktiviteter som skal gjentas, går du nedenfor dagen og klokkeslettet du har valgt, trykker på Gjentas ikkeog så og velger en frekvens.
  4. Valgfritt: Rediger meldingen du sender for å avslå invitasjoner, og endre andre tilknyttede innstillinger.
  5. Trykk på Lagre.

Legg til arbeidsstedet ditt for deler av dagen

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på en Android-enhet.
  2. Trykk på Opprett Legg til og så Arbeidssted .
  3. Slå av Hele dagen.
  4. Trykk på hver dato for å velge start- og sluttid.
  5. Valgfritt: Angi at arbeidsstedet ditt skal gjentas.
    1. Trykk på «Gjentas ikke» .
    2. Velg hvor ofte aktiviteten skal gjentas og når den skal avsluttes.
  6. Velg et arbeidssted:
    • Hjemme
    • Kontoret
    • For å legge til et annet sted, trykk på Legg til , og velg posisjonen din.
  7. Trykk på Lagre.

Tips: