Endre Kalender-innstillingene

Du kan endre Kalender-innstillingene for visning, varsling og aktiviteter.

Konfigurer kalenderen din

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. Utfør ønskede endringer. Alle endringer lagres automatisk.

Endre avstander og fargesett i kalenderen

Du kan endre avstanden mellom aktiviteter og kalenderinformasjon på siden.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Tetthet og farge.
  3. Velg Tilpasser seg skjermen din eller Veldig tett. «Veldig tett»-modusen har smalere kantlinjer og mellomrom. Når modusen for tilpasning er valgt, justerer Kalender tettheten for aktiviteten basert på skjermstørrelsen.
  4. For å endre fargesett, velg Moderne eller Klassisk.