Brug farveetiketter til at holde styr på kalenderposter

Du kan se, hvordan du bruger din tid, ved at føje farveetiketter til dine kalenderposter og spore dem i Tidsindsigt. Få flere oplysninger om Tidsindsigt.

Vigtigt! De farveetiketter, du tildeler dine begivenheder, kan kun ses af dig og alle, der har adgangstilladelserne "Kan ændre og administrere deling" og "Kan redigere begivenheder" i din kalender.

Du skal bruge følgende for at se farveetiketter i Tidsindsigt

Tip! Hvis du ikke kan se valgmuligheden Tidsindsigt, har din administrator muligvis deaktiveret funktionen for din organisation. Få flere oplysninger om "Hvem er min administrator?"

Opret og tildel en farveetiket

Fra panelet Tidsindsigt:

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Mere indsigt til venstre.
    • Tip! Du skal muligvis åbne menuen Menu.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for "Tidsopdeling" til højre.
    • Tip! Du kan også tilføje eller redigere farveetiketter under diagrammet Tidsopdeling.
  4. I pop op-vinduet "Dine farveetiketter" kan du:
    • Oprette en ny farveetiket: Klik på Tilføj en ny farveetiket nederst til venstre.
    • Tildele en eksisterende mødeetiket: Angiv dit etiketnavn i feltet "Tilføj en etiket".
    • Ekskludere bestemte begivenheder: Klik på Skjul i Tidsindsigt ud for din foretrukne etiket.
  5. Klik på Gem.

For en specifik begivenhedspost:

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Åbn en begivenhedsinvitation.
  3. Klik på Rediger Rediger.
  4. Vælg den aktuelle kalenderfarve ud for kalendernavnet.
  5. Opret en ny farveetiket, eller tilføj en eksisterende farveetiket.
  6. Klik på Gem.

Tip! Du kan også højreklikke på en begivenhedsinvitation for at oprette eller tildele en farveetiket.