Utilitzar etiquetes de colors per fer un seguiment de les entrades del calendari

Per revisar com passes el temps, pots assignar etiquetes de colors a les entrades del calendari i fer-ne un seguiment a Estadístiques de temps. Obtén més informació sobre les estadístiques de temps.

Important: només tu i les persones que tenen els permisos d'accés "Fer canvis i gestionar la compartició" i "Fer canvis a esdeveniments" podeu veure les etiquetes de colors que assignes als teus esdeveniments.

Què necessites per veure les etiquetes de colors a Estadístiques de temps

Consell: si no tens l'opció Estadístiques de temps, és possible que l'administrador l'hagi desactivat per a la teva organització. Obtén més informació sobre qui és el teu administrador.

Crear i assignar una etiqueta de color

Al tauler Estadístiques de temps:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, fes clic a Més estadístiques .
    • Consell: és possible que hagis d'obrir el menú Menú.
  3. A la dreta, al costat de "Desglossament del temps", fes clic a Edita Edita.
    • Consell: també pots afegir o editar etiquetes de colors a sota del gràfic de desglossament del temps.
  4. A la finestra emergent "Les teves etiquetes de colors", pots:
    • Crear una etiqueta de color nova: a la part inferior esquerra, fes clic a Afegeix una etiqueta de color nova .
    • Assignar una etiqueta a reunions existents: al camp que diu "Afegeix una etiqueta", introdueix el nom de l'etiqueta.
    • Excloure determinats esdeveniments: al costat de l'etiqueta que prefereixis, fes clic a Amaga a les estadístiques de temps .
  5. Fes clic a Desa.

En el cas d'una entrada específica d'un esdeveniment:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Obre una invitació a un esdeveniment.
  3. Fes clic a Edita Edita.
  4. Al costat del nom del calendari, selecciona el color actual del calendari.
  5. Crea una etiqueta de color nova o afegeix-ne una d'existent.
  6. Fes clic a Desa.

Consell: també pots fer clic amb el botó dret en una invitació a un esdeveniment per crear o assignar una etiqueta de color.