Krev e-postbekreftelse for avtaler

For å forhindre useriøse bestillinger kan du angi at gjester må bekrefte e-postadressen sin før de kan planlegge avtaler. Dette er bare nødvendig for brukere som ikke er logget på Google-kontoer.
Viktig: Kvalifiserte Google Workspace-abonnementer kan bruke e-postbekreftelse.

Slå e-postbekreftelse på eller av

Du kan kreve at gjester bekrefter e-postadressen sin før de kan planlegge avtaler.
Viktig: Som standard er e-postbekreftelse slått av.
1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
2. Åpne en tidsplan for avtaler eller følg trinn 1–8 under Opprett en tidsplan for avtaler.
3. Under «Bestillingsskjema» merker du av eller fjerner avmerkingen for «Krev e-postbekreftelse».
4. Klikk på Lagre.

Bekreft e-postkontoen din for å bestille en avtale som gjest

Hvis du bestiller en avtale med noen som har slått på e-postbekreftelse, må du kanskje oppgi en PIN-kode for å bekrefte e-postadressen din.

Dette gjelder når du er logget på en Google-konto:

• Bestillingsinformasjonen din er forhåndsutfylt.
  • Du blir ikke bedt om å sende inn PIN-kode.

Dette gjelder når du ikke er logget på en Google-konto:
1. Fyll ut bestillingsskjemaet med e-postadressen din.
2. Se etter en PIN-kode i e-posten din.
3. Skriv inn PIN-koden på bestillingssiden.
4. Klikk på Send.