Requerir la verificació d'adreça electrònica per a les cites

Per evitar reserves malicioses, pots requerir que els convidats verifiquin la seva adreça electrònica abans de programar una cita. Només és obligatori per als usuaris que no tenen la sessió iniciada en un Compte de Google.
Important: els plans aptes de Google Workspace poden utilitzar la verificació d'adreça electrònica.

Activar o desactivar la verificació d'adreça electrònica

Pots requerir que els convidats verifiquin la seva adreça electrònica perquè puguin programar una cita.
Important: de manera predeterminada, la verificació d'adreça electrònica està desactivada.
1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
2. Obre una programació de cites existent o segueix els passos de l'1 al 8 que hi ha a la secció Crear una programació de cites.
3. A "Formulari de reserva", marca o desmarca la casella "Requereix la verificació d'adreça electrònica".
4. Fes clic a Desa.

Verificar un compte de correu electrònic per reservar una cita com a convidat

Si reserves una cita amb algú que ha activat la verificació d'adreça electrònica, és possible que hagis de proporcionar un PIN per verificar la teva adreça electrònica.

Si tens la sessió iniciada en un Compte de Google:

• La informació de la reserva s'emplena prèviament.
  • No se't demana que enviïs cap PIN.

Si no tens la sessió iniciada en un Compte de Google:
1. Emplena el formulari de reserva amb la teva adreça electrònica.
2. Consulta el correu electrònic per veure si has rebut un PIN.
3. A la pàgina de reserva, introdueix el PIN.
4. Fes clic a Envia.