Personalitzar la disponibilitat per a cites

Pots personalitzar la programació de cites perquè les persones puguin veure la teva disponibilitat més fàcilment.

Definir dates d'inici i de finalització per a la programació de cites

Important: només pots definir dates d'inici i de finalització per a les programacions recurrents de cites. Obtén informació sobre com pots definir una programació recurrent de cites.
Pots triar les dates en què vols que comenci i finalitzi la programació de cites.
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en una programació de cites existent i, a continuació, Edita Edita.
  3. Fes clic a Període de programació Fletxa avall i, a continuació, Dates d’inici i de finalització.
  4. Tria les dates en què vols que comenci i finalitzi la programació de cites.
  5. Fes clic a Fet.
  6. Per desar la programació actualitzada, fes clic a Següent i, a continuació, Desa.

Canviar la disponibilitat en una data

Pots triar dates concretes en què estiguis més o menys disponible de l'habitual.
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en una programació de cites existent i, a continuació, Edita Edita.
  3. A "Disponibilitat ajustada", fes clic a Canvia la disponibilitat en una data.
  4. Tria la data que vols ajustar.
  5. Canvia l'interval de temps per mostrar les hores en què estàs disponible.
    • Si no tens cap disponibilitat en aquesta data, fes clic a No disponible en tot el dia .
    • Per afegir més d'un interval de temps en què estàs disponible, fes clic a Afegeix una hora .
    • Per suprimir un interval de temps definit com a no disponible, al costat de la data i l'hora, fes clic a Suprimeix .
  6. Per desar la programació actualitzada, fes clic a Següent i, a continuació, Desa.
Consell: pots ajustar la disponibilitat en les dates que queden fora d'una programació recurrent utilitzant dates d'inici i de finalització.

Afegir un marge de temps entre cites

Per evitar tenir cites sense cap temps entremig, pots activar i ajustar el marge de temps.
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en una programació de cites existent i, a continuació, Edita Edita.
  3. Fes clic a Configuració de cites reservades Fletxa avall.
  4. A "Marge de temps", marca la casella.
  5. Tria quant vols que duri el marge de temps programat entre cites.
  6. Per desar la programació actualitzada, fes clic a Següent i, a continuació, Desa.

Definir un nombre màxim de cites

Pots triar el nombre màxim de cites al dia que vulguis tenir a la programació.
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en una programació de cites existent i, a continuació, Edita Edita.
  3. Fes clic a Configuració de cites reservades Fletxa avall.
  4. A "Màxim de reserves per dia", marca la casella.
  5. Introdueix el nombre màxim de cites al dia que vulguis tenir a la programació.
  6. Per desar la programació actualitzada, fes clic a fes clic a Següent i, a continuació, Desa.

Comprova la teva disponibilitat en diversos calendaris

Per evitar les reserves dobles, Calendar pot comprovar la teva disponibilitat en diversos calendaris (com ara el teu calendari principal i altres calendaris que siguin de la teva propietat, que gestionis o a què t'hagis subscrit). Quan configures o canvies una programació de cites, pots seleccionar quins calendaris s'han de revisar per veure si hi ha conflictes.

Important:

• Per comprovar la disponibilitat des de calendaris secundaris, has de tenir un pla apte de Google Workspace o Google One. Obtén més informació sobre les funcions prèmium de les programacions de cites.
  • Al menú "Mostra el selector", pots amagar les programacions de cites. Si una programació de cites està amagada i en crees una de nova o afegeixes temps a una d'existent, les programacions de cites amagades es tornaran a mostrar. Les cites reservades no s'amaguen mai a la quadrícula del calendari.
  • Quan la programació es crea en un calendari compartit, és possible que no es puguin seleccionar altres calendaris per revisar-los i veure si hi ha conflictes.

Pots comprovar la teva disponibilitat des de calendaris secundaris, com ara:

Consells:

• Si respons "Sí" o "Potser" a un esdeveniment del teu calendari principal o tens algun esdeveniment concorregut en un calendari secundari seleccionat, aquest bloc de temps no es mostrarà com a obert a la teva pàgina de reserva.
  • A les pàgines de reserva, si desactives l'opció Comprova els calendaris per veure la disponibilitat, tots els blocs de temps es mostren com a oberts. Això s'aplica encara que hagis acceptat un esdeveniment sense cita.
    • Important: cada espai per a cites d'una pàgina de reserva només es pot reservar una vegada, fins i tot quan aquesta funció està desactivada.

Per triar els calendaris secundaris:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en una programació de cites existent i, a continuació, Edita Edita.
  3. Al costat de "Calendaris", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Selecciona els calendaris en què vols comprovar si hi ha conflictes.
    • El calendari mostra una previsualització dels calendaris seleccionats perquè puguis consultar-ne els conflictes a la programació de cites.
    • Si no vols comprovar si hi ha conflictes d'agenda, desactiva l'opció Comprova els calendaris per veure la disponibilitat.