Kokouksissa vietetyn ajan tarkistaminen

Jos käytät Google Kalenteria työ- tai koulutilillä, voit selvittää Ajankäyttö-ominaisuuden avulla, miten käytät aikasi kokouksissa. Jos et näe Ajankäyttö-ominaisuutta, järjestelmänvalvoja on saattanut ottaa sen pois päältä organisaatiossasi. Kuka on järjestelmänvalvojani?

Mitä ajankäyttötietojen katsomiseen tarvitaan?

• Ajankäyttötiedot voi nähdä vain tietokoneella.
  • Jos hallinnoit muiden käyttäjien kalentereita ja sinulla on niiden jakamisen hallintaoikeudet, voit nähdä kyseisten käyttäjien ajankäyttötiedot.

Ajankäytön katsominen

Tärkeää: Ajankäyttötiedot ovat saatavilla ensisijaisessa kalenterissasi. Niihin pääsevät seuraavat henkilöt:

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmalta Lisää tietoja .
  • Valinnainen: Lisätietoja aikojen erittelystä saat klikkaamalla Ohje .

Vinkki: Ajankäyttö lasketaan ajanjaksoittain. Jos haluat nähdä jonkin toisen ajanjakson ajankäyttötiedot, vaihda kalenterinäkymää.

Tietyn henkilön kanssa vietetyn ajan tarkistaminen

Jos haluat nähdä, kuinka paljon aikaa vietät kokouksissa tietyn henkilön kanssa, kiinnitä kyseinen henkilö Ajankäyttö-hallintapaneeliin näin:

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmalta Lisää tietoja .
  3. Vieritä oikean reunan Kokouksen osallistujat ‑kohtaan. Klikkaa Hallinnoi kiinnitettyjä henkilöitä .
  4. Lisää nimi.
  5. Valitse Valmis.

Vinkki: Voit kiinnittää enintään 10 kontaktia.

Näin tarkistat, mitkä kokoukset lasketaan mukaan ajankäyttötietoihin

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmalta Lisää tietoja .
  3. Valitse oikealta kaavio, jonka haluat nähdä:
    • Aikojen erittely
    • Kokouksissa vietetty aika
    • Kokouksen osallistujat
  4. Vie hiiri jonkin kaaviossa korostetun osion päälle.
    • Vastaava kokous korostetaan kalenteristasi samalla värillä ja lasketaan mukaan ajankäyttötietoihin.

Tietoja Ajankäyttö-ominaisuudesta

Tapahtumat, jotka lasketaan mukaan ajankäyttötietoihin

Jotta tapahtuma lasketaan mukaan ajankäyttötietoihin, sen on oltava Google Kalenteri ‑kokous, joka täyttää seuraavat ehdot:

• Olet vastannut kokouskutsuun "kyllä".
  • Kokouksessa on sinun lisäksesi vähintään yksi osallistuja.
  • Kokousaika on merkitty kalenterissasi varatuksi.
  • Kokouksen kesto on alle 8 tuntia.

Tapahtumat, joita ei lasketa mukaan ajankäyttötietoihin

Tapahtumaa ei lasketa mukaan ajankäyttötietoihin, jos

• olet ainoa kutsuttu osallistuja
  • et vastannut tapahtumakutsuun "kyllä".

Näin ajankäyttötiedot lasketaan

Tietoja Aikojen erittely ‑ominaisuudesta

Aikojen erittely ‑tiedoissa näkyvät seuraavat aikatyypit.

• Keskittymisaika: Ennalta varattu keskittymisaika, jolloin ei ole päällekkäisiä kokouksia.
    • Voit varata keskittymisajan klikkaamalla Määritä keskittymisaika.
  • 1:1: Kokoukset, joissa on yksi muu osallistuja.
  • 3+ osallistujaa: Kokoukset, joissa on vähintään 2 muuta osallistujaa.
  • Vastaus puuttuu: Kokoukset, joita et ole vielä hyväksynyt etkä hylännyt. Kokoukset, joihin olet vastannut "Ehkä", eivät ole tässä mukana.
  • Jäljellä oleva aika: Työajan osuus, jolle ei ole määritetty kokouksia tai ei paikalla ‑aikaa. Tämä näkyy vain, jos määrität työajan. Työaikaominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä organisaatiossasi.

Kokouksissa vietetty aika

• Kokouksissa vietetty aika lasketaan keskiarvona.
    • Kun kalenteri käyttää päivä-, viikko- tai aikataulunäkymää tai 5 päivän näkymää: Keskiarvo lasketaan kolmen edellisen viikon aikana kokouksissa vietetystä ajasta.
    • Kun kalenteri käyttää kuukausinäkymää: Keskiarvo lasketaan kolmen edellisen kuukauden aikana kokouksissa vietetystä ajasta.
    • Jos et ole paikalla, kokouksissa vietetyn ajan keskiarvo saattaa laskea.
  • Jos sinulla on kaksi kokousta samaan aikaan, 1:1-kokoukseen kulunut aika lasketaan mukaan ryhmäkokouksen sijaan. Jos sinulla on useampia samanaikaisia 1:1-kokouksia, niiden kokonaisaika lasketaan.
  • Kokouksissa viettämäsi aika lasketaan vain kerran ajanjaksoa kohti.
    • Jos esimerkiksi vastaat myöntävästi kahteen samanaikaiseen tunnin pituiseen kokoukseen, kokouksissa vietettyyn aikaan lisätään vain yksi tunti.

Kokouksen osallistujat

• Näet 5 henkilöä, joiden kanssa olet viettänyt eniten aikaa valittuna ajanjaksona.
  • Voit kiinnittää tärkeimmät kontaktit ja tarkistaa, kuinka paljon aikaa vietätte yhdessä kokouksissa. Voit kiinnittää enintään 10 kontaktia.
  • Toisen henkilön kanssa vietetty aika lasketaan mukaan vain silloin, kun osallistutte molemmat kokoukseen, jossa on enintään 15 muuta osallistujaa.
  • Kokousaikaa ei lasketa mukaan, jos toinen henkilö hylkää kokouksen.
  • Kokousaikaa ei lasketa mukaan, jos et vastaa kokouskutsuun myöntävästi.