Omistajuusristiriitojen ratkaiseminen

Kullakin Googlen sijainnilla voi olla vain yksi vahvistettu omistaja. Jos tililläsi näkyy tila Käyttöoikeudet tarvitaan, toinen omistaja on vahvistanut kyseisen sijainnin Googlessa.

Kun lisäät sijainnin, joka on sama kuin jokin verkossa oleva sijainti, jolla on eri omistaja, Google katsoo lisäämäsi sijainnin kopioksi eikä ota sitä huomioon laskentataulukon tuonnissa.

Tämän tilanteen selvittämiseen on useita vaihtoehtoja:

1. Selvitä organisaatiossa, kenen kanssa sijaintien hallinta täytyy koordinoida. Kyseessä voi olla myös edustaja, jonka yrityksesi on palkannut huolehtimaan sijaintitiedoista. Lue lisää useiden sijaintien jaetusta omistajuudesta.
  2. Tee pyyntö ylläpidolle, jos haluat siirtää omistajuuden nykyiseltä omistajalta tai jos haluat tulla lisätyksi ylläpitäjäksi. Lisätietoja
  3. Poista sijainti tilistäsi, jos haluat nykyisen omistajan jatkavan sijainnin hallintaa. Lisätietoja
  4. Jätä sijainti nykyiseen tilaansa, jos haluat käyttää sitä ainoastaan Google Adsin sijaintilaajennuksissa. Lisätietoja

Jos ilmoittauduit sijainnin omistajaksi eri tilillä ja olet unohtanut kyseisen tilin käyttäjänimen tai salasanan, lue ohjeet kohdasta Tileihin liittyvien ongelmien vianetsintä.