Om Health Connect-integrering med Android 14

Med Android 14 kan du få åtkomst till Health Connect i Android-enhetens inställningar. Den lagrar hälso- och träningsdata på enheten och delar data mellan olika appar.

Med Health Connect kan du

• ansluta och synkronisera dina favoritappar för hälsa och träning
  • hitta all data på ett och samma ställe
  • behålla kontrollen över din integritet.

När du uppgraderar Android-enheten till Android 14 överförs din hälso- och träningsdata och dina Health Connect-behörigheter från Health Connect-appen (beta) till den senaste versionen av Health Connect som är integrerad i operativsystemet Android.

När integreringen är klar kan du avinstallera Health Connect-appen (beta) utan att tjänsten påverkas.

Uppdatera din hälso- och träningsapp

Apputvecklare kan uppdatera sina appar så att de stöder den senaste versionen av Health Connect. Så här kontrollerar du om det finns en uppdatering för din hälso- och träningsapp:

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig.
  4. Tryck på Uppdatera.

Om det inte finns någon appuppdatering med den senaste versionen av Health Connect i Google Play Butik kan du vänta tills utvecklaren publicerar en uppdatering eller kontakta utvecklaren.