Hitta din Health Connect-data

Med Health Connect har du full kontroll över all hälso- och träningsdata på din enhet. Du kan granska all lagrad data och kontrollera vilka appar som kan läsa eller skriva data.

Ta reda på vilka appar som har läs- och skrivbehörighet

1. Öppna Health Connect-appen på enheten.
  2. Tryck på Appbehörigheter under Behörigheter och data.
    • Under Appbehörigheter hittar du appar med eller utan behörighet att läsa och skriva data.
    • Tryck på Sök uppe till höger bredvid Appbehörigheter för att söka efter specifika appar och ta reda på om de har behörighet eller inte.

Tips! Du kan även se om en app har behörighet att läsa och skriva data om du trycker på den.

Ta reda på vilka appar som nyligen har läst och skrivit data

1. Öppna Health Connect-appen på enheten.
  2. Tryck på Se all ny åtkomst under Senaste åtkomst.
    • Här finns en lista över appar som har fått åtkomst till eller har lagrat din data under de senaste 24 timmarna.

Se inaktiva appar

1. Öppna Health Connect-appen på enheten.
  2. Tryck på Appbehörigheter under Behörigheter och data.
  3. Under Inaktiva appar visas en lista över inaktiva appar.

Appar kan vara inaktiva av följande skäl:

• Appen har avinstallerats men har fortfarande data lagrad i Health Connect.
  • Appen har tagits bort från Play Butik.
  • Appen har nekats åtkomst till Health Connect.

Tips! Appar kan fortfarande ha en kopia av din data om appen hade laddat ned den innan åtkomsten togs bort. Du bör kunna se och styra dessa uppgifter via inställningarna i varje app.

Bläddra bland data efter kategori

1. Öppna Health Connect-appen på enheten.
  2. Välj Data och åtkomst.
  3. Tryck på en datakategori under Bläddra bland data, till exempel Aktivitet eller Sömn
    • Om du vill se alla datakategorier som Health Connect har stöd för trycker du på Visa alla kategorier

Se åtkomst till olika datatyper

1. Öppna Health Connect-appen på enheten.
  2. Välj Data och åtkomst.
  3. Tryck på en datakategori under Bläddra bland data, till exempel Aktivitet eller Sömn.
  4. Tryck på en datatyp som Sträcka eller Steg.
    • Se vilka appar som kan läsa eller skriva den här datatypen.
    • Se vilka appar som inte längre har behörighet att läsa och skriva data.

Bläddra bland poster för alla datatyper

1. Öppna Health Connect-appen på enheten.
  2. Välj Data och åtkomst.
  3. Tryck på en datakategori under Bläddra bland data, till exempel Aktivitet eller Sömn.
  4. Tryck på en datatyp som Sträcka eller Steg.
  5. Tryck på Se alla poster under Hantera data.
    • Om du vill radera en post trycker du på menyn Mer följt av Radera post.
    • Du kan se en kalendervy med alla poster genom att trycka på datumet högst upp.