Komma igång med Health Connect

Med Health Connect kan du hantera anslutningar och data för hälsa och träning i en och samma app.

Skaffa Health Connect på telefonen

Ladda ned Health Connect från Play Butik innan du börjar.

Öppna Health Connect-appen

Du kan öppna Health Connect-appen på följande sätt:

• Öppna Inställningar på enheten följt av Appar följt av Health Connect och tryck på Öppna.
  • Öppna Health Connect via Snabbinställningar, om du har lagt till appen där. Läs mer om Snabbinställningar.
  • Öppna Health Connect via integritetsinställningarna om appen är förinstallerad på enheten.

Ansluta dina appar

1. Öppna Health Connect-appen på enheten.
  2. Tryck på Appbehörigheter.
  3. Aktivera appar som du vill synkronisera med Health Connect.
  4. Välj de databehörigheter du vill dela.
  5. Tryck på Tillåt.

Tips! Om du vill börja synkronisera appar kan du för vissa appar behöva börja i den anslutna appen i fråga. Läs mer om hur du felsöker Health Connect.

Vilken data som delas

När du ansluter och ger åtkomst till en app får den behörighet att läsa och skriva data i Health Connect. När åtkomst har beviljats kan den anslutna appen få åtkomst till data från de senaste 30 dagarna och all ny data som skrivs efter detta.

En ansluten apps tjänst behåller en kopia av datan som den delar med Health Connect. Din data lagras lokalt på enheten och du har kontroll över vilka appar som har åtkomst till din data i Health Connect samt vilken typ av data som delas med de anslutna apparna.