Tilmelding til D‑U‑N‑S®

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google har indgået et samarbejde med Dun & Bradstreet om understøttelse af vores processer ifm. annoncørverificering. Dun & Bradstreet har udviklet et globalt anerkendt system til tildeling af unikke id'er (D‑U‑N‑S®) for virksomheder i hele verden.

Hvis du tilmelder dig med henblik på registrering hos Dun & Bradstreet, kan du få tildelt et D‑U‑N‑S® for din virksomhed, og derved kan du muligvis fuldføre annoncørverificeringsprocessen hurtigere. Hvis du ikke er tilmeldt (eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er relevant for dig), kan du få flere oplysninger nedenfor.

Sådan tilmelder du dig med henblik på Google-relateret registrering hos Dun & Bradstreet

Du kan tilmelde dig med henblik på registrering hos Dun & Bradstreet ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Gå til websitet for tilmelding med henblik på registrering hos Dun & Bradstreet.
  2. Rul ned til sektionen "Thanks for choosing to request a D‑U‑N‑S® Number" [Tak, fordi du har valgt at anmode om et D‑U‑N‑S®-nummer], og følg vejledningen for at påbegynde tilmeldingsprocessen:
    1. Udfyld registreringsformularen med juridiske oplysninger om din virksomhed, heriblandt navn, adresse og telefonnummer.
    2. Angiv yderligere oplysninger om din virksomhed, f.eks. branche, antal ansatte og/eller omsætning, hvis det er relevant.
    3. Læs og acceptér vilkårene og betingelserne for Dun & Bradstreets tjeneste.
  3. Afvent en bekræftelse på din virksomheds D‑U‑N‑S®-nummer, når du har indsendt ansøgningen (der går typisk op til 30 dage efter indsendelsestidspunktet).
    • Anmod eventuelt Dun & Bradstreet om fremskyndet gennemgang (dette er muligt mod betaling af et gebyr).
    • Vælg om ønsket en alternativ verificeringsmetode i stedet for at fuldføre processen til annoncørverificering ved hjælp af et D‑U‑N‑S®.
  4. Du bliver kontaktet af en repræsentant for Dun & Bradstreet med henblik på behandling af din anmodning.
  5. Når tilmeldingsprocessen er fuldført, sender Dun & Bradstreet dig din virksomheds D‑U‑N‑S®-nummer via mail. Gå tilbage til Google Ads for at fuldføre processen til annoncørverificering.

Kontaktoplysninger

• Mail: Du kan sende en mail til Dun & Bradstreets afdeling for kundesupport på adressen customersupport@dnb.com.
  • Telefon: Du kan finde telefonnummeret på afdelingen for kundeservice for hver geografisk region her.
  • Supportanmodningsformular: Du kan indsende en supportanmodningsformular via siden "Kontakt og hjælp" på Dun & Bradstreets website.