Opdatering: Ny politik vedrørende gennemsigtighed ifm. annoncer (juni 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juli 2023 indfører Google en ny politik vedrørende gennemsigtighed ifm. annoncer. Heri er det angivet, hvilke annoncørrelaterede oplysninger Google gør tilgængelige for alle brugere via Ads Transparency Center og annonceerklæringer, og hvordan man kan få adgang til disse oplysninger.

I Ads Transparency Center og annonceerklæringer viser Google annoncøroplysninger såsom navn og lokation, og hvilke annoncer der er blevet vist inden for et bestemt tidsrum, for alle annoncører, der viser annoncer via Google-platforme (heriblandt Google Søgning og YouTube). Det gælder også annoncører, som endnu ikke er blevet verificeret via annoncørverificeringsprogrammet.

For at overholde de relevante love er Google muligvis også forpligtet til at vise brugere, som benytter vores tjenester, visse andre oplysninger om annoncører og annoncekampagner, alt efter hvilket land der er tale om. Det kan f.eks. være følgende oplysninger:

• Målretningsoplysninger, oplysninger om, hvor mange personer en annonce er blevet vist for i alt, og oplysninger om annoncens emne.
  • Google giver adgang til disse oplysninger via Ads Transparency Center og en offentligt tilgængelig API.

Mere udførlige oplysninger kan ses i selve politikken.

Opslået den 8. juni 2023